Betakaroten Gold

 
 
Martine Lunde brunfarge

Martine Lunde sverger til Betakaroten Gold: – Jeg har aldri blitt så brun tidligere

Martine Lunde er trofast bruker av kosttilskuddet Betakaroten Gold, blant annet fordi hun opplever at det gir henne en rask og dyp brunfarge som varer lenge.

– Jeg føler meg mye freshere når jeg har litt farge, sier Martine Lunde.

Influenseren og programlederen ble kjent over natta da hun deltok på «Paradise Hotel» i 2017. I dag har hun over 266.000 følgere på Instagram, der hun deler bilder av alt fra hverdagslivet i Oslo til fester og fine ferieturer. Sommer som vinter er følgerne vant til å se henne med en gyllenbrun hud.

– Jeg har testet mange forskjellige betakaroten-produkter, men vender alltid tilbake til Betakaroten Gold fra Good For Me. Helt enkelt fordi jeg synes det funker best, sier hun.

Merket stor forskjell

Martine prøvde Betakaroten Gold for første gang for rundt seks år siden, og forteller at hun aldri før hadde opplevd å bli så brun.

– Jeg husker jeg fikk helt sjokk den første sommeren. Jeg har en sensitiv hud som vanligvis ikke blir så fort brun, derfor ble jeg veldig glad da jeg så hvor stor effekt kosttilskuddet hadde. Det var også grunnen til at jeg ønsket å fortsette med det, sier hun.

CTA - KJØP NÅ

Et sikkert vårtegn

– Jeg startet med Betakaroten Gold om våren, og da jeg reiste til Spania i sommerferien, merket jeg stor forskjell – at jeg ble mye brunere enn vanlig.

Og det er nettopp når snøen smelter og dagene begynner å bli lysere at Martine pleier å begynne med Betakaroten Gold.

– For meg er det å starte på betakaroten et vårtegn, for jeg begynner alltid med det på den tiden av året. Og så tar jeg kapslene til langt utpå høsten. Hvis jeg skal på reise om vinteren, begynner jeg på dem for en periode igjen, avslører hun.

Hun er glad hun er blitt så voksen at hun skjønner at det viktigste tross alt er å beskytte huden og holde den frisk og fin.

Martine opplever at brunfargen varer lenger når hun bruker Betakaroten Gold.

Betakaroten Gold gir deg farge fra innsiden, uten at du trenger å grille deg i solarium eller på solsenga. Det populære produktet inneholder betakaroten hentet fra grønnalger, og er tilsatt kokosolje som skal hjelpe kroppen til å ta opp fettløselige vitaminer.

Produktet inneholder også disse virkestoffene:

Biotin: Hjelper med å opprettholde normal hud og normalt hår.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Mange fans og fordeler

Betakaroten Gold er Norges mest solgte betakaroten. Betakaroten Gold er et vegansk kosttilskudd og er testet av over 100 000 nordmenn de siste årene. I 2022 ble produktet kåret til folkets favoritt i Costumes skjønnhetsfavoritter Mange fans og fordeler

 – Dyrevelferd er viktig for meg, så jeg synes det er veldig positivt at Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr, sier Martine. Influenseren synes også at det er et stort pluss at Good For Me er en norsk produsent.

Mindre styr enn med selvbruning

Martine legger ikke skjul på at hun har vært storforbruker av selvbruning i flere år. Likevel synes hun det er deilig å slippe styret som ofte er forbundet med det.

– Plutselig er det en flekk på døra eller veggen fordi man skumper borti, eller så ødelegger man sengetøyet. Selvbruning kan være ganske stress, sier hun.

Og solarium er ikke lenger et alternativ:

– Jeg har blitt mye mer opptatt av å ta vare på huden min de siste årene, og da spesielt med tanke på soleksponering. Jeg har ikke tatt solarium på over fem år, og synes derfor det er bra at Betakaroten Gold kan bidra til at jeg får en fin brunfarge uten intensiv soling.

I tillegg til at Betakaroten Gold gir deg en naturlig og gyllen glød, inneholder produktet ingredienser huden har godt av, som betakaroten, C-vitamin, E-vitamin, kobber og biotin.

– Jeg har fått både venner, venners foreldre og familie til å prøve kosttilskuddet. Ettersom jeg kun har hatt gode opplevelser med det selv, anbefaler jeg det til absolutt alle, sier Martine.

Du får kjøpt Betakaroten Gold på en rekke apotek og hudsalonger over hele landet.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition