Betakaroten Gold

 
 
Etter at jeg begynte med Betakaroten Gold har jeg ikke hatt soleksem

– Etter at jeg begynte med Betakaroten Gold har jeg ikke hatt soleksem

De fleste av oss elsker å være ute i solen, men for noen kan den bli en plage på grunn av soleksem. Dette er noe hundretusener lider av, også hudpleieren Kristine – hun snakker nemlig av egen erfaring. Hun vet hva som hjelper mot soleksem, og hun har dessuten en hemmelighet hun vil fortelle om…

Kristine Omholt Jakobsen er en driftig ung dame på 30 år som er gift og har hele fem barn. Hun er daglig leder og eier av salongen og nettbutikken Studio 5 Hudpleie, som har holdt det gående i nesten 50 år. 

– For åtte år siden tok jeg over etter moren min Berit, så dette er en skikkelig familiebedrift, sier hun.

I begynnelsen var hun alene, men nå er de fire ansatte. For litt siden kjøpte hun en egen bygård i Arendal som hun pusset opp, og det er her Studio 5 Hudpleie holder til i dag.

– Jeg har også tatt et skritt videre og utviklet salongen digitalt gjennom nettbutikken vår, og vi er aktive på sosiale medier for å nå ut til enda flere kunder.

Studio 5 Hudpleie er godt besøkt, og er en kjent og populær salong i bybildet. Imidlertid ser Kristine at stadig flere av kundene hennes sliter med et problem, nemlig soleksem.

Hva er soleksem?

Som de fleste av oss vet er soleksem noe du kan få fordi du rett og slett er for mye ute i solen. Enkelte kan også få soleksem av solarium. 

– Noen av oss er mer mottagelige for soleksem, eller solallergi som det også kalles, spesielt hvis du har en lys hudtype og ikke tåler solen så godt. Det begynner gjerne med at du blir solbrent, og så kommer soleksemen etter noen timer eller dager.

Symptomene er små, røde blemmer som klør. Det starter som regel på lysutsatte steder som brystet eller underarmene, og kan spre seg til hele kroppen – også ansiktet. Soleksem er vanlig, og vi regner med at 10 til 15 prosent i Norden er plaget. 

– Den beste måten å unngå soleksem på er selvsagt å være minst mulig ute i solen, men det finnes andre måter å prøve å unngå det på. Du kan gi huden din tid til å venne seg til solen, og være inne eller i skyggen midt på dagen. Et annet råd er å bruke høy faktor, eller skifte solkrem. Hvis du har fått soleksem kan du smøre med aloe vera, som er lindrende og kjølende. 

Men ifølge Kristine finnes det en annen og mer effektiv behandling som stadig flere bruker.  

Betakaroten Gold kan hjelpe mot soleksem

Kosttilskuddet Betakaroten Gold har nemlig vist seg å forhindre og hjelpe mange mot å få soleksem. Influenceren Andrea Badendyck sier hun får en dypere og jevnere brunfarge som varer lenger, noe flere andre også bekrefter. Hvorfor er det slik?

– Med Betakaroten Gold vil du for det første føle deg brunere og freshere gjennom hele året, slik at du trenger mindre tid i solen for å få den samme fargen. For det andre blir betakarotenet til A-vitamin i kroppen, som bidrar til å beskytte cellene dine mot skader – samtidig som du får farge i huden.  

Betakaroten Gold er laget av grønnalger, som kanskje er naturens beste betakarotenkilde. I tillegg inneholder den kokosolje, og med to kapsler om dagen sørger du for at betakarotenet får et optimalt opptak i kroppen din.

– Ingrediensene gjør at Betakaroten Gold er 100 prosent vegansk, og det synes jeg er utrolig flott. Det betyr at alle kan kan ta det – innholdet i kapslene er rett og slett bra for deg! 

Kristine mener at Betakaroten Gold gjerne kan inngå som en del av behandlingen mot soleksem. 

– Absolutt, det er mange som slipper unna soleksem når de tar Betakaroten Gold. Det er bare én av grunnene til at kundene mine kjøper det igjen og igjen. I tillegg får de en dyp farge, og det er jo bare positivt.
– Hva gjør at Betakaroten Gold er bedre enn tilsvarende produkter på markedet?

– Jeg synes det er fint at det er helt rent og helt naturlig, fullt av vitaminer og mineraler, og at det er vegansk – det gjør at Betakaroten Gold er trygt å bruke. Dessuten blir du faktisk brun uten å være ute i solen.

Influencer Andrea Badendyck sier Betakaroten Gold også hjelper henne mot soleksem, les mer om det her.

En liten hemmelighet… 

I jobben ser både Kristine og kollegene hennes at kunder gjerne har flere utfordringer med huden enn soleksem. For flesteparten av dem anbefaler hun Betakaroten Gold.

– Jeg selger det til nær sagt alle kundene mine, da det passer for de aller fleste av oss. I Norge har vi ofte lys hud, og med Betakaroten Gold får du mer farge. Det vet jeg stemmer, for det har jeg fått utallige tilbakemeldinger på. 

Det gode ryktet har ført til at mange av kundene hennes har begynt å bruke Betakaroten Gold. Og ikke bare begynner de å bruke det – de fortsetter også. 

– Jeg selger ekstremt mye av det både i salongen og på nettet, og kundene er kjempefornøyde. Nå har jeg solgt Betakaroten Gold i flere år – kundene kommer stadig tilbake, og det kommer stadig flere da ryktet sprer seg videre om hvor bra det er.

 – Noen kunder bruker kosttilskuddet hele året, mens andre ønsker å oppnå en raskere og mer langvarig brunfarge nå om våren. Good For Me har også kommet med et sterkere betakaroten-kosttilskudd, nemlig Betakaroten Gold Black Edition. Det er veldig populært i min salong, og det jeg selger aller mest av, sier hudpleieren.

– Så er spørsmålet – bruker du Betakaroten Gold selv?

– Ja, jeg gjør det! Jeg liker selv å ha en gyllen hudfarge, og det har jeg nå. Dessuten vet jeg at den forebygger mot soleksem – jeg hadde det tidligere, men etter at jeg begynte med Betakaroten Gold har jeg ikke hatt det. I tillegg blir jeg fortere brun når jeg er ute i solen, sier Kristine før hun betror oss hemmeligheten.

– Den er så bra at til og med mannen min bruker det. Han sender meg melding når vi er tomme – husk å ta med Betakaroten Gold!

Selges på apotek

Betakaroten Gold selges på en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk:

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold.

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition