Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

– Jeg opplever at fargen blir dypere og varer lenger

Influenceren Andrea Badendyck liker å være solbrun hele året. Men hvordan får hun til det når hun ikke tar solarium og nesten ikke soler seg?

Andrea Badendyck bør være kjent for de fleste, men vi tar likevel en liten recap: Siden 2008 har hun vært et kjent ansikt, og i dag har hun omtrent 10 000 ukentlige lesere på bloggen sin. Det er likevel på Instagram hun er mest aktiv, der hun har mer enn 132 000 følgere. Og den driftige unge damen har mange jern i ilden – for tiden tar hun en bachelor i markedsføring på Høyskolen Kristiania.

Alle som har sett og kjenner Andrea legger merke til at hun alltid er sommerbrun. Men hva er hemmeligheten hennes? For å finne ut av det må vi gå noen år tilbake i tid.

– Tidligere solte jeg meg mye, og tok en del solarium. Jeg har alltid vært opptatt av å ha brunfarge, siden det får meg til å føle meg fresh. Men når man er yngre tenker man kanskje ikke så mye på konsekvensene av å legge seg i en boks og bli brun.

 

Høy solfaktor er viktig

Andrea forteller at hun fremdeles er glad i å sole seg, men at hun ikke har noe ønske om å bruke solarium mer.

– Nå som jeg har blitt eldre er jeg mer bekymret og redd for rynker og hudkreft, så derfor bruker jeg høy faktor i ansiktet. 

Så da er jo spørsmålet: Hvordan bli brun uten sol? Hvilke alternativer til sol og solarium fant hun?

– Jeg prøvde først selvbruning. Det er effektiv og fint, men det forsvinner fort og det blir litt slitsomt å måtte påføre to ganger i uken. I tillegg blir det fort stygt, da det flasser fort vekk. Dessuten foretrekker jeg en naturlig brunfarge.

 

– Med Betakaroten Gold får du en fin brunfarge

Vi spoler frem til 2015. Da skjedde det nemlig noe.

– På den tiden var jeg en mer aktiv blogger, og jeg ble kontaktet av Good For Me. De spurte om jeg ville teste produkter for dem, blant annet Betakaroten Gold. Og da ble jeg frelst. 

Vi siterer fra et blogginnlegg der hun skrev om Betakaroten Gold:

“Good For Me har brukt 5 år på å utvikle Betakaroten Gold for å lage et skreddersydd produkt som gir deg den perfekte brunfargen og god beskyttelse. I motsetning til andre betakarotenprodukter er Betakaroten Gold utviklet med MCT-olje fra kokos, en av de mest stabile oljene som sørger for bedre opptak av betakaroten i kroppen. I tillegg er den tilsatt vitamin E for enda bedre effekt. Med Betakaroten Gold får du en fin brunfarge med optimal mengde betakaroten.”

Vi kunne ikke sagt det bedre selv, og legger til at kilden til betakarotene er 100 prosent naturlig og kommer fra grønnalger.

– Det som gjør Betakaroten Gold så bra er først og fremst at den holder det den lover, og jeg opplever en god effekt. I tillegg er det positivt at den er utviklet i Norge – kosttilskudd har strenge regler, så de må følge lovverket med tanke på dosering. Det gjør at jeg stoler på Good For Me. Jeg føler meg trygg, og jeg vet at det jeg får i meg er bra for kroppen, sier Andrea før hun legger til:

– Det er ekstra positivt at Betakaroten Gold er vegansk og at de ikke tester på dyr. 

Ønsker du å føle deg like fresh som Andrea? Da kan du bestille Betakaroten Gold. Hvis du ønsker en enda mørkere glød, kan du gå for Betakaroten Gold Black. Du får også Betakaroten Gold Gummies, med smak av mango og sitrus.

Her kan du lese mer om Betakaroten Gold og få 40 prosent rabatt

 

En sunnere måte å bli brun på

Alle lovord om Betakaroten Gold til tross, er Andrea spesielt fornøyd med én ting:

– Jeg får fort soleksem, spesielt på brystet. Det har plaget meg i alle år, og det klør og gjør vondt. Soleksemen kommer hver gang jeg soler meg, men med mine daglige kapsler Betakaroten Gold blir det betraktelig redusert og det fungerer bra for å forhindre det. Jeg ser også at jeg blir fortere brun, noe som betyr at jeg trenger mindre sol. Så Betakaroten Gold er ren vinn-vinn.

For Andrea er det slutt med solarium og selvbruning, men litt sol unner hun seg altså. Og dersom du ønsker den samme brunfargen, har hun en oppfordring til deg:

– Hvis du har lyst på en sunnere måte å bli brun på er Betakaroten Gold et veldig fint og effektivt kosttilskudd. Jeg opplever at fargen blir dypere og varer lenger, og det gjør at du kan være mindre i solen og likevel får det resultatet du ønsker. 

Om Betakaroten Gold

Betakaroten Gold er et vegansk kosttilskudd som inneholder seks vitaminer, mineraler og naturlige næringsstoffer. Det blir brukt og elsket av titusenvis – hver dag.

•  Inneholder kokosolje som gir bedre opptak

•  Gir deg bedre beskyttelse i solen

•  100 prosent vegansk, fri for gelatin og ikke testet på dyr

•  Du får en dyp brunfarge som varer hele året

VELG DIN FAVORITT