Betakaroten Gold

 
 
- Fargen blir dypere og varer lenger

– Jeg opplever at fargen blir dypere og varer lenger

Influenceren Andrea Badendyck liker å være solbrun hele året. Men hvordan får hun til det når hun ikke tar solarium og nesten ikke soler seg?

Det er mange som jager en jevn brunfarge året rundt. Det er mange alternativer for å bli brun og noen av dem er mer skadelige enn andre. For mye sol og solarium har både kortsiktige og langsiktige ulemper og kan være farlig for huden din. Betakaroten Gold er et kosttilskudd med nyttige vitaminer og mineraler som kan hjelpe på sommergløden.

En ting har Andrea Badendycks nesten 130 000 følgere til felles, de legger merke til hvor brun hun er hele året. Hva er hemmeligheten?

Brun uten sol – bedre for deg og kroppen din

Da Andrea Badendyck oppdaget Betakaroten Gold ble hun frelst. Etter flere år med det evige jaget etter en brunfarge som holdt året rundt, har solarium og timer i solen blitt mer og mer byttet ut med å bli brun uten sol med Betakaroten Gold.

– Tidligere solte jeg meg mye, og tok en del solarium. Jeg har alltid vært opptatt av å ha brunfarge, siden det får meg til å føle meg fresh. Men når man er yngre tenker man kanskje ikke så mye på konsekvensene av å legge seg i en boks og bli brun. Nå som jeg har blitt eldre er jeg mer bekymret og redd for rynker og hudkreft, forteller Andrea.

Andrea forteller at hun startet med å bytte ut timene i solen og solariumssengen med selvbruning, men at hun ikke var fornøyd med resultatet. Det ble ofte skjolder, brunfargen så unaturlig ut og forsvant fort. Betakaroten Gold har vært en helt annen historie for Andrea.

– Det som gjør Betakaroten Gold så bra er først og fremst at den holder det den lover, og jeg opplever en god effekt. I tillegg er det positivt at den er utviklet i Norge – kosttilskudd har strenge regler, så de må følge lovverket med tanke på dosering. Det gjør at jeg stoler på Good For Me. Jeg føler meg trygg, og jeg vet at det jeg får i meg er bra for kroppen, sier Andrea.

Og legger raskt til:

– Med Betakaroten Gold får du en fin brunfarge og glød.

NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Soleksem – et problem for mange

Soleksem er et gjenkjennelig problem for mange, og det kan være en stor utfordring å få den ønskede brunfargen uten å samtidig få soleksem. For Andrea har dette også vært en utfordring, men hun merket fort hvordan Betakaroten Gold hjalp henne med soleksemet.

– Jeg får fort soleksem, spesielt på brystet. Det har plaget meg i alle år, og det både klør og gjør vondt. Soleksemen kommer hver gang jeg soler meg, men med mine daglige kapsler Betakaroten Gold blir det betraktelig redusert og det fungerer bra for å forhindre soleksem. Et stort pluss er at jeg blir fortere brun, noe som betyr at jeg trenger mindre sol. Så Betakaroten Gold er ren vinn-vinn, forteller Andrea.

Les også: – Etter at jeg begynte med Betakaroten Gold har jeg ikke hatt soleksem.

Andreas tips til sunnere brunfarge

For Andrea er det slutt med solarium og selvbruning. Ønsker du den samme brunfargen på en sunn måte er Andrea helt klar i sine anbefalinger:

– Hvis du har lyst på en sunnere måte å bli brun på er Betakaroten Gold et veldig fint og effektivt kosttilskudd. Jeg opplever at fargen blir dypere og varer lenger, og det gjør at du kan være mindre i solen og likevel får det resultatet du ønsker. For meg hjalp det også betraktelig mot soleksem.

Ønsker du å føle deg like fresh som Andrea? Da kan du bestille Betakaroten Gold. Hvis du ønsker en enda mørkere glød og litt ekstra boost, kan du gå for Betakaroten Gold Black Edition.

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition