Betakaroten Gold

 
 

Treningsfrue om betakaroten: Beholder fargen hele året

Mange kjenner Treningsfrue, eller Camilla Aastorp Andersen, som en sunn og inspirerende treningsprofil. Hun har brukt betakaroten fra Good For Me i mange år, og er svært fornøyd med effekten til bestselgeren Betakaroten Gold.

Treningsfrue er ikke i tvil om hvilket produkt hun velger for å få en gyllen og dyp brunfarge.

Veldig fornøyd

– Jeg digger å ha litt farge gjennom hele året. I tillegg er det er pluss at produktet er utviklet i Norge og laget av naturlige råvarer, sier Camilla.

Betakaroten Gold er utformet med en vegansk softgel, og kilden til betakarotenet er helt naturlig og hentet fra grønnalger.

Her kan du lese mer eller bestille Betakaroten Gold til 67% rabatt

– Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere, og at Betakaroten Gold gir meg en fresh farge året rundt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.


Betakaroten fremfor solarium

Treningsprofilen er svært bevisst på å bruke solkrem året rundt, og ettersom hun ikke lenger bruker solarium, er betakaroten et sunt alternativ som fungerer godt for henne.

– Huden forblir gyllen og fin, og i sommermånedene opplever jeg at jeg får raskere farge. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet, sier hun.

Positiv effekt på huden

Kosmetisk sykepleier Mariam Larsen er opptatt av at kundene hennes skal beskytte huden året rundt. Dette er spesielt viktig mot våren og sommeren, når solen kommer for fullt. Hun anbefaler å unngå lang steking i solen så raskt den dukker opp, men heller gå for solbeskyttelse og antioksidanter i form av Betakaroten Gold.

– Slik får du en gradvis tilvenning til solen og dermed en sunn og varig brunfarge, sier hun.

– Det viktigste er solbeskyttelse og antioksidanter. Sistnevnte er fint å bruke som serum under solkrem og i form av kosttilskudd.

Betakaroten er en antioksidant, som omdannes til vitamin A i huden. Vitamin A er et av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter.

 

Farge hele året rundt

Betakaroten er et produkt som med fordel kan brukes året rundt, ifølge Larsen.

Siden dette er et fargestoff, vil dette gi en fin farge og glød til huden.

– Jeg vil oppfordre alle til å unngå bruk av solarium da dette er ekstremt skadelig for huden, understreker hun.

Selv går hun aldri ut av døren uten solkrem. Hun opplever at hun blir mye raskere brun når sommeren kommer ved bruk av betakaroten enn før når hun ikke brukte det.

LES OGSÅ: Derfor bruker hun betakaroten: – Jeg får kommentarer på brunfargen min

Hair Luxious

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Hvis du ønsker en enda mørkere glød og litt ekstra boost, kan du gå for Betakaroten Gold Black Edition.

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition