Betakaroten Gold

 
 
Marte Aune sverger til Betakaroten Gold

Derfor bruker hun betakaroten: – Jeg får kommentarer på brunfargen min

Marte Aune sverger til Betakaroten Gold fordi hun opplever at den gir henne den effekten hun ønsker – gyllen brunfarge hele året. Hun får støtte fra hudpleier.

Vårsolen skinner og minner om at sesongen for sommerkjoler med bare skuldre og bein er rett rundt hjørnet. Mange ønsker seg en jevn og fin brunfarge – uten å måtte bruke timevis i solarium eller styre med selvbruning. Flere studier viser at overdreven soling kan føre til både hudkreft, rynker og solskadet hud. Med kosttilskuddet Betakaroten Gold fra Good For Me kan du få glød innenfra uten å få skjolder eller å måtte sole deg.

 – Jeg så at flere influensere i sosiale medier anbefalte Betakaroten Gold. De sa at produktet hadde god effekt, så da valgte jeg å prøve det. De hadde rett – jeg er kjempefornøyd med effekten, sier Marte Aune.

Marte Aune sverger til Betakaroten Gold

– Et lett valg å fortsette

Hun startet med kosttilskuddet i mai i fjor. Etter noen ukers bruk merket Marte at hun ble raskere og dypere brun, og utover høsten så hun at fargen varte lenger. Det var derfor et lett valg for henne å fortsette med Betakaroten Gold.

– Jeg liker veldig godt å føle meg fresh hele året. Folk kommenterer brunfargen min. Jeg forteller at jeg tar Betakaroten Gold daglig. Jeg hadde aldri fortsatt å ta det om det ikke hadde den gode effekten det har, fortsetter hun.

LES OGSÅ: – Med Betakaroten Gold må jeg ikke bruke hele sommeren på å bli brun 

Hudpleier: Produktet virker

Hudpleier og eier av Studio 5, Kristine Omholt Jacobsen, er ikke i tvil om hva som er årsaken til hennes gylne og solkyssede hud.

  – Jeg har selv brukt Betakaroten Gold i fire år og er kjempefornøyd. Det er hovedårsaken til at jeg har tatt den inn i salongen min. Jeg kan si til kundene mine at produktet faktisk har effekt og fungerer, sier hun.

Hudpleieren har det hun beskriver som lys hud.

– Jeg bruker alltid høy solfaktor for å beskytte huden. På grunn av Betakaroten Gold blir jeg raskere brun enn tidligere – og ikke lenger like bleik om vinteren. Fargen holder seg mye lenger og forsvinner ikke helt. Jeg får en fin, jevn og gyllen farge, fortsetter Kristine.

Merket effekt etter noen uker

– Jeg liker at kapslene er veganske og naturlige. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, som er bra for huden, sier Kristine. 

 Vitamin A er viktig for celledelingsprosessen og bidrar til normal hud. Det er et stort pluss for hudpleieren.

 – Jeg husker ikke eksakt hvor lang tid det tok før jeg merket effekt av kapslene, men mellom tre til fire uker, tror jeg. Etter det har jeg fortsatt å ta dem fordi jeg er så fornøyd med resultatet, sier hun. 

 Myten om at man blir gul i huden av å ta kosttilskuddet stemmer ikke, mener Kristine.

 – Da hadde jeg ikke brukt det, og heller ikke tatt det inn i salongen min, sier hun.

LES OGSÅ: Betakaroten Gold – vinner av Costumes Skjønnhetsfavoritter!

Veldig populært

Som eier av hudpleiesalongen Studio 5 i Arendal har hun god oversikt over hvilke produkter hun selger mye av år etter år. Betakaroten Gold er ett av dem.

 – Noen kunder bruker kosttilskuddet hele året, mens andre ønsker å oppnå en raskere og mer langvarig brunfarge nå om våren. Good For Me har også kommet med et sterkere betakaroten-kosttilskudd, nemlig Betakaroten Gold Black Edition. Det er veldig populært i min salong, og det jeg selger aller mest av, sier hudpleieren. 

 Mens Betakaroten Gold inneholder 6 milligram betakaroten, så inneholder Black Edition 15 milligram av det naturlige fargestoffet. Begge kosttilskuddene er veganske og helt naturlige.

 – Det er veldig deilig å ha en gyllen og jevn farge hele året, og selvfølgelig å bli ekstra brun om sommeren. Jeg føler meg alltid fresh, sier Jacobsen.

Her kan du lese mer om Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition