Betakaroten Gold

 
 

«Med Betakaroten Gold må jeg ikke bruke hele sommeren på å bli brun»

De siste årene har det vært en sterk vekst for Betakaroten Gold. Tonje og Sigrid forteller hvorfor de sverger til «brun uten sol»-produktet.

Sommeren er endelig her, og plutselig ble det tid for å vise bare legger og skuldre. Men hvordan kan man hjelpe på brunfargen litt uten å ty til solarium eller smøre seg inn med selvbruningskrem? Tonje Worren (22) og Sigrid Tranaas (25) booster fargen innenfra med Betakaroten Gold fra den norske produsenten Good For Me.

– Jeg føler at jeg blir raskere brun og får en dypere farge når jeg bruker Betakaroten Gold, sier Tonje.

Sigrid er enig og legger til:

– Da må jeg ikke bruke hele sommeren på å bli brun.

Vi møter dem på stranden, og det er bare en uke siden sommerværet endelig meldte sin ankomst på Østlandet. Likevel har begge allerede fått sommergløden.Tonje (til venstre) og Sigrid synes brunfargen kommer raskere og blir dypere med Betakaroten Gold. De har byttet ut solarium og steking med kosttilskuddet.

Slik virker Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold brukes en av naturens beste kilder, nemlig grønnalgen dunaliella salina. Det kraftige fargestoffet vil ved inntak over tid lagres i fettet under huden, og på den måten får du en gyllen tone, uten å eksponere huden for skadelige solstråler.

– Når man har sittet inne en lang og kald vinter føler man at man ser mye friskere ut med litt farge, forteller Tonje.

– Jeg blir egentlig ikke så brun, men Betakaroten Gold funker så bra, så jeg har bare fortsatt, sier Sigrid, som nå har brukt Betakaroten Gold i tre år.

Les også: Derfor bruker hun betakaroten: – Jeg får kommentarer på brunfargen min

 Heller betakaroten enn solarium

De to studentene forteller at de tar kosttilskuddet om sommeren for å få fin farge når de soler seg, uten å trenge å overdrive solingen. I tillegg fortsetter de på betakaroten et godt stykke ut på høsten for å bevare fargen. Tonje er ofte på ferie i Syden, og da tar hun alltid Betakaroten Gold for å få mest mulig ut av fargen.

– Men alltid i kombinasjon med solkrem, understreker Tonje.

Begge jentene elsker å sole seg, men er opptatt av sunn soling. Det kan Betakaroten Gold bidra til. Ingen av dem bruker solarium.
NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Best effekt med Betakaroten Gold

Både Tonje og Sigrid har også testet betakaroten fra andre leverandører, men synes resultatet har vært best med Betakaroten Gold fra Good For Me.

– Jeg hadde flere venner som anbefalte produktene fra Good For Me, og da jeg testet selv merket jeg at jeg fikk veldig god effekt. I tillegg er tablettene veldig enkle å ta, forteller Tonje.

– Jeg er veldig påpasselig med hva jeg putter i kroppen min, så det er et stort pluss at det er en norsk produsent, sier Sigrid og legger til:

– Det høres kanskje overfladisk ut, men å være litt brun betyr masse. Man føler seg så fresh med litt farge i fjeset og på kroppen. Jeg bruker mindre sminke og føler med sunnere, sier Sigrid.

– Før pleide jeg å komme sommerfargen litt i forkjøpet med solarium, men det har jeg sluttet helt med. Nå bruker jeg kun betakaroten, forteller Sigrid.

– Ja, betakaroten er et mye bedre og sunnere alternativ enn solarium. I tillegg trenger man ikke ligge i solen hele dagen for å bli brun, sier Tonje.

LES OGSÅ: Betakaroten Gold – vinner av Costumes Skjønnhetsfavoritter!

Naturlig farge

En vanlig myte om betakaroten-produkter, er at man blir gul eller oransje, men begge avkrefter dette.

– Man har ofte hørt at man kan bli gul, men det synes jeg ikke i det hele tatt. Jeg opplever bare å få en dypere og jevnere brunfarge, sier Sigrid.

– Jeg synes fargen ser naturlig ut. Man blir bare rett og slett veldig «tan», avslutter Tonje.

Gode næringsstoffer for huden

Good For Me er en norsk merkevare som utvikler vegansk kosttilskudd laget med naturlige ingredienser. De siste årene har over 100.000 valgt å abonnere på deres kosttilskudd, og Betakaroten Gold er bestselgeren.

– I tillegg til at det gir deg en gyllen farge, er Betakaroten Gold tilsatt flere vitaminer og mineraler som er gunstig for huden, forteller Frode Hundseth, COO i Good For Me.
– Med Betakaroten Gold trenger man ikke ligge i solen hele dagen for å bli brun, sier Tonje.
– Med Betakaroten Gold trenger man ikke ligge i solen hele dagen for å bli brun, sier Tonje.

Betakaroten kan omdannes vitamin A i kroppen, noe som bidrar blant annet til normalt vedlikehold av huden og synet, slimhinner og immunforsvaret. I tillegg inneholder produktet disse næringsstoffene:

Biotin: Kan hjelpe med vedlikehold av hud og hår.

C-vitamin: Kan blant annet bidra til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

– Alt dette gir deg sunn hud og glød uten solskader eller skjolder. Kanskje ikke så rart at Betakaroten Gold er elsket av titusenvis av nordmenn? sier Hundseth.

Selges på apotek

Betakaroten Gold selges i en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk:

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Ønsker du en sterkere variant? Prøv Betakaroten Gold Black Edition!

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition