Betakaroten Gold

 
 
Betakaroten Gold har blitt stemt frem og kåret til folkets favoritt i Costumes Skjønnhetsfavoritter

Betakaroten Gold – vinner av Costumes Skjønnhetsfavoritter!

Betakaroten Gold har blitt stemt frem og kåret til folkets favoritt i Costumes Skjønnhetsfavoritter i kategorien: INNER BEAUTY – HÅR, HUD & NEGLER!

Costume er Norges største og mest rendyrkede motemagasin og en uunnværlig inspirasjonskilde for deg som er mote- og skjønnhetsbevisst. Costume byr også på sunnhets- og helseråd fra profesjonelle, tester av forskjellige produkter og nyttige guider som gir deg god innsikt.

Det er derfor en stor anerkjennelse for Betakaroten Gold å bli stemt frem som vinner i en av de mest prestisjefylte prisene innen skjønnhetsbransjen i Norge. Så hva er grunnen til at Betakaroten Gold har blitt en så folkekjær favoritt og det mest populære betakaroten-tilskuddet i Norge?

Hva er betakaroten?

La oss først ta et steg tilbake og se litt nærmere på hva betakaroten egentlig er for noe.

Betakaroten er fargestoffer som er enten røde, gule eller oransje og finnes naturlig i blant annet planter, grønnsaker og alger. Disse fargestoffene lagres i underhudsfettet over tid og vil derfor være med på å gi farge til huden. Betakaroten er også en antioksidant som omdannes til vitamin A i kroppen.

Vitamin A har mange helsemessige fordeler, og det bidrar blant annet til:

•å opprettholde normal hud
•å opprettholde normalt syn
•immunsystemets normale funksjon
•å spille en rolle i celledelingsprosessen

Som fargestoff vil du altså kunne få farge av betakaroten, men det er først og fremst et antioksidant som har helsemessige fordeler og som bidrar til å opprettholde flere av kroppens normale funksjoner.

LES OGSÅ: Hudpleierens beste råd: Gi huden ekstra næring – og få en sunn sommerglød på samme tid

Brun dame i bikini med kokosnøttdrink

Så hvorfor Betakaroten Gold?

Er ikke bare betakaroten, betakaroten? På lik måte som man skal kalle en spade for en spade?

Nei.

Det er ulik kvalitet på betakaroten basert på kilden til denne antioksidanten. Hvis du tenker som oss, så tenker vi at den beste kilden og den beste kvaliteten til betakaroten kun er godt nok. Vi har derfor hentet vår betakaroten til Betakaroten Gold og Betakaroten Gold Black Edition fra en av naturens aller beste kilder – grønnalgen Dunaliella salina.

Ettersom betakaroten er fettløselig har vi tilsatt kokosolje i våre kapsler – noe som øker opptaket betraktelig i kroppen din og gir markedets beste effekt! Betakaroten Gold inneholder også kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

Det unike med Betakaroten Gold ligger i kvaliteten og ingrediensene. Selv om den ønskede effekten ved inntak av betakaroten er å få en jevn og fin brunfarge, året rundt, har vi gått et steg lenger for å skape et unikt kosttilskudd. Derfor vil du få med ekstra vitaminer og mineraler på kjøpet:

Biotin: Bidrar til å opprettholde normal hud, hår og normale slimhinner.

C-vitamin: Bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon.

E-vitamin: Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Som en liten bonus er også Betakaroten Gold 100 % vegansk og utviklet i Norge – noe som er unikt i sin klasse!

Du får Betakaroten Gold i tre varianter:

Betakaroten Gold med 6 mg betakaroten
Betakaroten Gold Black Edition med 15 mg betakaroten
Betakaroten Gold Gummies med 3 mg betakaroten og smak av mango og sitrus

Betakaroten Gold – Norges mest solgte betakaroten på nett og apotek

Kanskje er det vår unike formel, kvalitet på betakarotenet og ingredienser som gjør at Betakaroten Gold har blitt Norges mest solgte betakaroten?

Betakaroten Gold har gått rett inn som en bestselger hos apotekene over hele Norge i betakaroten-segmentet. For å få en plass i apotekhyllene må alle produkter gjennom en apotekenes fagkomite blant annet av Norsk Medisinaldepot (NMD) og Apotek 1.

Fagkomiteene gjennomgår produktet for å sikre at det kun inneholder tillatte ingredienser og er merket i tråd med norske forskrifter. Dette er altså en tillitserklæring hva gjelder kvalitet, som også bekreftes av flere hudpleiere og kosmetiske eksperter.

Her kan du lese mer om Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition