Betakaroten Gold

 
 

Derfor sverger influencere og hudpleiere til Betakaroten Gold

Det finnes mange måter å bli brun på, men fellesnevneren for mange av disse er at det kan være skadelig for huden. Med betakaroten kan du derimot minimere tiden du eksponerer huden din for skadelige UV-stråler, nettopp fordi du kan oppnå brunfarge uten sol.

Betakaroten Gold har blitt en folkekjær favoritt hos mange og er nå Norges mest solgte betakaroten – elsket av folket, hudpleiere og influencerne. Så hva skyldes denne voldsomme populariteten? Vi har snakket med de som virkelig vet hva som ligger bak den perfekte brunfargen og hvorfor Betakaroten Gold gir så god effekt: Influencere og hudpleiere.

VARIG OG JEVN FARGE: Henriette Aasberg (t.v.), Beate Bolme (t.h.) og Madeleine Kraiem (midten) er alle klare for sommeren.

Full enighet om effekten Betakaroten Gold gir

De tre influencerne Henriette Aasberg (24), Beate Bolme (22) og Beate Bolme (24) har brukt Betakaroten Gold i en årrekke og er alle enige om spørsmålet rundt effekt: Betakaroten Gold gir dem en gyllen og jevn brunfarge.

Timer i solen har blitt byttet ut med Betakaroten Gold som har en unik sammensetningen av naturlige ingredienser – rik på viktige vitaminer og mineraler for huden din. I tillegg inneholder kapslene kokosolje som bidrar til at kroppen din tar opp mer av betakarotenet, for maksimal effekt.

– Det er desidert det beste produktet på markedet etter min mening. Jeg blir fort rød, men ettersom jeg tar Betakaroten Gold får jeg en fin brun hud. Jeg er superfornøyd!, forteller Beate Bolme.

Madeleine Kraiem har alltid imponert følgerne sine med solkysset hud, og forteller at hemmeligheten ligger i daglig bruk av Betakaroten Gold over flere år.

– Jeg merker at brunfargen holder seg lenger, og er jevn året rundt. Jeg blir heller ikke like lys om vinteren som jeg pleide, opplever derimot også en jevnere hudtone, forteller Madeleine.

Henriette Aasberg (24) fikk øynene opp for produktet før hun skulle på en lang ferie til Australia, Singapore og Thailand. Hun startet med Betakaroten Gold en måneds tid før avreise:

– Jeg følte det ga meg en jevn brunfarge som holdt lenge etter jeg kom hjem, sier hun.

Les også: Jevn brunfarge året rundt? Dette er Andrea Badendycks hemmelighet

Treningsfrue opplever raskere brunfarge med betakaroten

Treningsfrue, Camilla Aastorp Andersen, er også en av mange influencere som er trofaste til Norges mest solgte betakaroten i flere år.

– Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Som de fleste andre som bruker Betakaroten Gold opplever hun at effekten er en jevn og varig brunfarge som kommer raskere.

– Jeg synes jeg får en fin og gyllen farge, spesielt i kombinasjon med sol. Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere og liker fargen veldig godt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.

SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla Aastorp Andersen

En bestselger som anbefales av ekspertene

Betakaroten Gold har gått rett inn som en bestselger hos apotekene over hele Norge i betakaroten-segmentet. En hylleplass hos apotekene er et kvalitetsstempel, som også bekreftes av flere hudpleiere og kosmetiske eksperter.

Eierne av Natural Beauty Clinic i Oslo, Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen, er utdannet kosmetiske dematologisk sykepleiere og bruker begge Betakaroten Gold. De anbefaler også produktet videre til sine kunder på det sterkeste.

– Vi vil anbefale alle å bruke Betakaroten Gold året rundt, hver dag. Fordelen vi ser i forhold til de som ikke bruker det er at man får den fine brunfargen selv om man ikke soler seg.

Videre kan de fortelle om flere fordeler med betakaroten som omdannes til Vitamin A i kroppen.

– A-vitaminer gjør at celledelingen skjer raskere, porene minimeres, man produserer mindre talg og det er veldig bra for akne, aldring, og egentlig det meste. A-vitamin er også veldig bra for solskadet hud, forteller sykepleierne.

Larsen og Iversen påpeker at produksjonen av kollagen og elastin i huden begynner å avta i midten av 20-årene, men at A-vitamin kan forebygge aldringstegnene som dette kan forårsake.

– Både for de som vil forebygge aldring, jobbe med anti-age, sliter med urenheter eller sensitiv hud, vil A-vitamin være med på å gjøre at man bygger opp hudbarrieren.

Les også: – Etter at jeg begynte med Betakaroten Gold har jeg ikke hatt soleksem.


Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen driver hudklinikk i Oslo, og anbefaler kundene Betakaroten Gold.

Pust liv i brunfargen!

Ekspertene og influencerne er enige om effekten de ser med Betakaroten Gold – en kick-starter for brunfargen!

Gjør som tusenvis av andre og prøv Norges mest solgte betakaroten! Betakaroten kommer i bokser med 60 kapsler og vi anbefaler deg å ta to kapsler om dagen for å oppnå best effekt. En boks med Betakaroten Gold varer en hel måned – kom i gang HER.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Hvis du ønsker en enda mørkere glød og litt ekstra boost, kan du gå for Betakaroten Gold Black Edition.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition