Betakaroten Gold

 
 

Derfor anbefaler hudterapeuten «brun uten sol»-produkt

– Huden vil oppleves gylden og fresh uten soling.

– Nå tåler huden min solen bedre, og det skal mer til før jeg blir brent. Jeg bruker alltid høy faktor når jeg er i solen, men føler likevel at jeg får en gylden og fin farge, forteller Lene Fidjeland Vassbund.

Hun er daglig leder av hudsalongen med det passende navnet Hud, som ligger i Asker sentrum. I tillegg til å tilby en rekke behandlinger innen kropps- og skjønnhetspleie,  anbefaler hun brun-uten-sol-produktet, Betakaroten Gold, til sine kunder.

Hudpleieren kjenner godt til fordelene produktet kan gi huden, både gjennom sitt fag og fordi hun har personlig erfaring med Betakaroten Gold. Hun har tidligere vært plaget av soleksem på bryst og armer, men forteller at dette har vært helt fraværende etter at hun startet med Betakaroten Gold.

–  Jeg prøver å ta tilskuddet hele året for jevnlig påfyll av antioksidanter og for å gi huden ekstra glød, men jeg er nok ekstra flink fra mars og ut august, forteller Lene.

Hudterapeut Lene Fidjeland Vassbund anbefaler Betakaroten Gold – produktet bidro til å redusere hennes problemer med soleksem.

Naturlig fargestoff

Inntak av Betakaroten Gold er sunnere enn å sole seg, og langt enklere enn å bruke spraytan eller smøre seg inn med selvbruningsprodukter. Betakaroten er et naturlig fargestoff som binder seg til underhudsfettet og farger dette, på den måten opplever man at huden får en gyllen glød.

Hovedingrediens og betakarotenkilden er fra grønnalgen «Dunaliella Salina». I kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte cellene dine mot skader, samtidig som den farger huden din. For å gjøre opptaket av betakaroten i kroppen enda bedre, inneholder også kapslene kokosolje, vitamin E og kobber – noe som er viktig for produksjon av fargepigmenter.

LES OGSÅ: Betakaroten Gold – vinner av Costumes Skjønnhetsfavoritter!

Selges hos anerkjente spa- og hudpleieklinikker

Lene forteller at hun anbefaler Betakaroten Gold til kunder på grunn av de positive effektene produktet har på huden i forbindelse med soling, samt bonusen av en dyp brunfarge som varer. Lene forteller at mange opplever å se en effekt allerede etter tre til fire ukers bruk.

– Huden vil være bedre rustet til å møte solen. På grunn av høyt innhold av kraftige antioksidanter vil huden få beskyttelse på cellenivå. Som nevnt, kan personer som tidligere har vært plaget med soleksem oppleve stor forbedring etter bruk av Betakaroten Gold. Huden vil også oppleves mer gylden og fresh, uten å ha oppholdt seg i solen, sier hun. 

Det er også én annen stor fordel med å bruke nettopp Betakaroten Gold.

– Ettersom Betakaroten Gold er basert på grønnalge og ikke gulrot, er det mindre risiko for å bli «gul» i huden, som vi stadig ser ved bruk av mange andre betakarotenprodukter, hvis man holder seg til anbefalt daglig dosering.

– Det er også viktig for meg å kunne anbefale et tilskudd med en garanti om trygge mengder betakaroten fra naturlige råvarer, legger hun til.

Hudpleieren understreker at det er viktig å bruke høy solfaktor selv om man inntar Betakaroten Gold. Dette fordi huden uansett er avhengig av beskyttelse for å ikke bli brent.

Hair Luxious

 Starter du inntaket av betakaroten nå, vil du kunne møte sommeren med glødende og brun hud.

Vegansk produkt

Betakaroten Gold er et vegansk produkt, og er det eneste betakarotenproduktet i Nord-Europa som lages som kapsel med vegansk softgel. Dette er en optimal måte å innta betakaroten når det skal blandes med fett og oljer.  Produktet kommer i bokser med 60 kapsler. Det anbefales å ta to kapsler om dagen – altså vil én boks Betakaroten Gold vare i en hel måned.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold! Visste du at det også finnes en sterkere variant? Klikk her for å bestille Betakaroten Gold Black Edition!

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition