Betakaroten Gold

 
 

– Å være brun er en deilig hverdagsglede

Julie Kippersund Bratland (26) synes en lett brunfarge gjør det enklere å kle seg i det man vil året rundt. Det er en viktig faktor når man lever av mote.

Motebutikken Høyer i Bergen ligger i DNBs gamle, ærverdige og flotte banksal på Torgallmenningen. Det er et populært sted å handle, og inspirerende lokaler å jobbe i – det synes i hvert fall Julie Bratland. Heldigvis er butikken også åpen, etter noen uker med corona-stenging.

– Det er så deilig å være på jobb igjen, særlig nå som vårens nyheter begynner å komme i butikk, sier Julie begeistret. Gløden skyldes ikke bare iver over vårmoten, men er også resultat av flere års jevnlig bruk av Betakaroten Gold.

Julie Bratland (26)

Julie Bratland (26)

Produktet inneholder provitaminet betakaroten, som gir farge til underhuden og gjør at man blir raskere brun, med en farge som holder lenger.

– Nå har jeg brukt Betakaroten Gold i fem år og jeg er superfornøyd. Tilskuddet gjør at jeg trenger ikke å gå i solarium mer enn kanskje to ganger i måneden for å vedlikeholde brunfargen. Mindre solarium tror jeg er bra for huden, sier Julie.

Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me. Les mer her.

Brun hud er en del av antrekket

For Julie er brunfargen nærmest en del av jobbantrekket.

– Å ha litt farge gjør at man ser friskere ut, som er særlig viktig nå om vinteren. Da kan man lett bli grå og gusten. Brunfargen gjør også at jeg føler jeg kan gå med hva jeg vil av snitt, farger og tekstiler – uansett årstid, sier hun.

Også på treningsstudioet ser Julie at det et poeng med litt farge.

– På trening viser man litt mer hud enn på jobb og andre steder, og da føles det fresht å være brun. Faktisk vil jeg si at det er mer motiverende å gå på trening når jeg føler meg fin. Å være brun er en deilig hverdagsglede, sier Julie, som trener flere ganger i uken. Det gir henne også velvære, både i form av å være i bevegelse og ha en sunn og frisk kropp.

LES OGSÅ: – Med Betakaroten Gold må jeg ikke bruke hele sommeren på å bli brun

https://betakarotengold.no/ NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.
NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Dette er Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og gir en gyllen farge.

– Vi har hentet betakaroten fra en av naturens beste kilder, nemlig grønnalger. I tillegg har vi tilsatt kokosolje slik at kroppen din tar opp enda mer av betakarotenet, forteller Kimberly Fagerstrøm, Sales Manager i Good For Me.

Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin bidrar blant annet til normalt vedlikehold av huden og synet, slimhinner og immunforsvaret.

Betakaroten Gold er også tilsatt flere vitaminer og mineraler som er gunstig for huden:

Biotin: Hjelper med vedlikehold av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

– Alt dette gir deg glød uten solskader eller skjolder. Kun sunn hud. Kanskje ikke så rart at Betakaroten Gold er elsket av titusenvis av nordmenn? sier Fagerstrøm.

Vil du prøve Betakaroten Gold? Klikk her.

SUPERFORNØYD: – Nå har jeg brukt Betakaroten Gold i fem år og jeg er superfornøyd, sier Julie.
SUPERFORNØYD: – Nå har jeg brukt Betakaroten Gold i fem år og jeg er superfornøyd, sier Julie.

– Pakningen er så fin!

Julies sans for estetikk gjør også at hun trekker frem pakningen til Betakaroten Gold fra Good For Me, som en viktig del av hvorfor hun foretrekker dette produktet.

– Pakningen har absolutt noe å si og jeg blir tiltrukket av produkter som legger vekt på å se bra ut. Og Betakaroten Gold-pakken er bare så fin, jeg elsker gull! For meg handler det om at uttrykket stemmer overens med inntrykket man vil gi, av å være seriøs, trygg og kvalitetsbevisst, sier Julie.

Enkelt å ta kapslene

At Betakaroten Gold også legger vekt på trygge og naturlige ingredienser, som kokosolje og naturlig, vegansk betakaroten fra grønnalger, understøtter inntrykket Julie har fått.

– Det er godt å vite at produktet er utviklet i Norge av trygge næringsmidler. Jeg synes informasjonen de gir er lett å forstå, kapslene har god størrelse og er uten smak. Alt dette gjør at jeg tar mine to kapsler hver morgen med glede!

Selges hos apotek

Good For Me lager bare vegansk kosttilskudd og jobber kun med de mest seriøse aktørene innen næringsmiddel.

Kvalitetssikringen har ført til at de største apotekkjedene i Norge har produktene fra Good For Me i sine egne produktporteføljer. Nå får du Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, en rekke salonger over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Foretrekker du en sterkere variant? Prøv Betakaroten Gold Black Edition!

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition