Betakaroten Gold

 
 

Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser for Betakaroten Golds Santorini-konkurranse

1. Arrangør

Konkurransen arrangeres av Betakaroten Gold, heretter kalt «Arrangøren».

2. Deltakelse

Konkurransen er åpen for alle personer over 18 år som er bosatt i Norge. Ansatte i Arrangøren og deres nærmeste familie kan ikke delta.

3. Konkurranseperiode

Konkurransen løper fra [19.04.2024] til [20.06.2024]. Vinneren vil bli trukket [21.06.2024].

4. Hvordan delta

1. Du må følge Betakaroten Gold på Instagram, @betakarotengold
2. Registrere deg med riktig kontaktinformasjon.

5. Premie

Én vinner vil motta en reise til Santorini for to personer, inkludert flybilletter tur-retur fra en større flyplass i Norge og hotellopphold. Total premieverdi er 40.000 NOK. Reisen må foretas innen [2024], og booking av reisen er avhengig av tilgjengelighet.

6. Vilkår for premien

Når vinneren aksepterer premien, samtykker vedkommende i å holde Arrangøren skadesløs for alle typer skader, tap eller andre skader som kan oppstå fra deltakelsen i konkurransen, eller som følge av mottakelse, besittelse eller eventuell bruk eller misbruk av premien. Dette gjelder også skader som måtte oppstå i forbindelse med forberedelser, deltakelse og/eller reise til og fra eventuelle aktiviteter relatert til premien. Premier utdeles «som de er» uten noen form for garanti, verken uttrykt eller implisitt.

Premien kan ikke overføres til andre og må aksepteres slik den er tildelt. Det er ikke mulig å bytte ut premien med noe annet. Kun den bekreftede vinneren vil motta premien.

7. Uttrekking av vinnere

Vinneren trekkes tilfeldig blant alle kvalifiserte deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte via den kontaktinformasjonen som er oppgitt ved deltakelse. Vinneren må bekrefte aksept av premien innen [frist 7 dager etter å ha blitt kontaktet]. Hvis vinneren ikke svarer innen denne fristen, forbeholder Arrangøren seg retten til å trekke en ny vinner.

8. Personopplysninger

Ved deltakelse samtykker du til at Arrangøren kan behandle personopplysninger som navn, adresse og e-postadresse for å administrere konkurransen. Ved å delta i konkurransen, aksepterer du også å motta nyhetsbrev og SMS. Personopplysningene vil bli behandlet konfidensielt og i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

9. Forbehold
Arrangøren forbeholder seg retten til å endre vilkår og betingelser for konkurransen ved behov. Dette vil bli kunngjort på samme måte som konkurransen opprinnelig ble annonsert.

10. Ansvarsfraskrivelse

Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle tekniske feil som kan påvirke innsending av deltakelse eller resultatet av konkurransen.