Betakaroten Gold

 
 

Treningsfrue om betakaroten: – Behøver ikke være så mye i solen

Treningsfrue er ikke i tvil om hvilket produkt hun velger for å «kickstarte» brunfargen nå som våren er her!

Mange kjenner Treningsfrue, eller Camilla Aastorp Andersen, som en sunn og inspirerende treningsprofil. Hun har i flere år brukt Betakaroten original fra Good For Me, men gikk for to år siden over til produsentens nye produkt, Betakaroten Gold.

– Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Vil du prøve? Få 40% rabatt nederst i artikkelen!

SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Veldig fornøyd

Betakaroten Gold er utformet med en vegansk softgel, og kilden til betakarotenet er helt naturlig og hentet fra grønnalger.

–Jeg synes jeg får en fin og gylden farge, spesielt i kombinasjon med sol. Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere og liker fargen veldig godt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.

Nå få du 40% rabatt på produktet! Se nederst i artikkelen.

NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Betakaroten fremfor solarium

Treningsprofilen er veldig bevisst på å bruke solkrem året rundt, og ettersom hun ikke lenger bruker solarium, er betakaroten et alternativ som fungerer godt for henne.

– Huden blir gyllen, og på sommeren opplever jeg at jeg får raskere farge slik at jeg ikke trenger å oppholde meg så mye i solen som jeg kanskje ellers ville gjort. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet, sier hun.

Kosmetisk sykepleier, Mariam Larsen, er opptatt av at kundene hennes skal beskytte huden året rundt. Dette er spesielt viktig mot våren og sommeren, når solen kommer for fullt. Hun anbefaler å unngå lang steking i solen så raskt den dukker opp, men heller gå for solbeskyttelse og antioksidanter i form av betakaroten.

– Slik får du en gradvis tilvenning til solen og dermed en sunn og varig brunfarge, sier hun.

EKSPERTER: Kosmetisk sykepleier Mariam Larsen (t.h.) med kollega Sigrid S. Iversen i Natural Beauty Clinic.

Positiv effekt på huden

– Det viktigste er solbeskyttelse og antioksidanter. Jeg anbefaler både antioksidanter som et serum under solkremen, i tillegg til antioksidanter i form av kosttilskudd.

Betakaroten er en antioksidant, som omdannes til vitamin A i huden. Vitamin A er et av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter. Enkelt forklart så beskytter antioksidanter mot frie radikaler, som dannes av blant annet UV-stråler. Disse frie radikalene kan føre til solskader og tidlig aldring, forklarer hun.

 

Start allerede i dag og gjør deg klar for sommersola!

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition