– Med Betakaroten Gold har jeg følelsen av sol i livet

Da Rolf Sørå (61) fikk hverdagen brutalt forandret, ble Betakaroten Gold en hjelp for å føle seg frisk. Fem år senere er han fortsatt strålende fornøyd med produktet: – Brunfargen varer lenger og oppleves som naturlig.

Rolf og familien har reist masse, særlig til områder med «solgaranti». Han har vært vant til å ha et lett brunstrøk. Men da han fikk en hjerneblødning for fem år siden ble ting som ga han glede: reiser, golf og sol, byttet ut med rehabilitering. Å møte et bleikt fjes i speilet om morgenen gjorde at han følte at hele livet handlet om sykdom.

– Vi har alltid vært i syden, og jeg er glad i å være i sola. Etter hjerneblødningen var jeg bare sykt bleik hele tiden og det var tungt. Det var da jeg fant Betakaroten Gold.

 

Rolf Sørå (61)

Raskere og lengre brunfarge

Tanken for Rolf var å ta noen turer i solstudio for å føle seg litt friskere, men han kjente fort at det ble både tidkrevende og syntes det ga litt lite effekt. Så fikk han høre om Betakaroten Gold fra norske Good For Me, som tilfører huden farge uten å måtte være i solen.

– Det beste for meg med å ta Betakaroten Gold er at brunfargen min varer lenger, så jeg trenger ikke så mange soltimer, sier Rolf.

Han er også veldig fornøyd med at brunfargen oppleves som naturlig. Mer farge uten å måtte eksponeres så mye for sol, fører også til at han er sjeldnere solbrent enn før, forteller han, men understreker at han ikke har sluttet med solkrem.

Her kan du lese mer eller bestille Betakaroten Gold

 

Lei av å være bleik

Rolf hadde jobbet tretti år med bank og forsikring, oppdratt to barn sammen med sin kone, og spilt seg til et handikap på 5,8 på golfbanen da han ble syk. Ett år etterpå spilte han seg til et handikap på 18.

– Det var en stor overgang fra å leve livet og ha det hyggelig, til at jeg måtte lære alt på nytt. Både å prate, gå og spille golf. Jeg skjønte fort at det ble ikke så mange soltimer på meg, og jeg er veldig glad i sol, så det var trist.

– Jeg var bare sykt bleik hele tiden. Med Betakaroten Gold fikk livet farge igjen, sier han.


NATURLIG: Betakaroten Gold er vegansk og ikke testet på dyr.

Korona-Syden

Det siste året har Betakaroten Gold også hatt en annen viktig funksjon for Rolf og familien.

– Den 12 mars i fjor sto vi klare til å reise til Spania på ferie, men så langt kom vi altså ikke, og siden har vi jo bare vært i Norge. På mange måter er brunfargen enda viktigere nå som vi ikke kan reise til mer solrike strøk, sier Rolf.

Han har likevel funnet sin erstatning for reisene.

– Noen turer til solarium er blitt min form for korona-syden, og med Betakaroten Gold har jeg følelsen av sol i livet, uansett hvor jeg er og hvordan været er ute, sier Rolf.

Klikk her for å prøve Betakaroten Gold

 

Hudterapeut: – Passer for alle som ønsker mer farge

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold brukes en av naturens beste kilder, nemlig grønnalgen dunaliella salina. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og gir derfor en gyllen, jevn farge.

– Betakaroten Gold passer for absolutt alle som er lyse i huden og ønsker mer farge. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Kundene som har prøvd Betakaroten Gold sier de er svært fornøyde og at det fungerer bra, forteller hudterapeut Linda LeQuach.

Hun jobber på Vitusapotek på Stømmen og anbefaler Betakaroten Gold av flere grunner. Produktet kan nemlig påvirke huden positivt på en rekke måter:

– Når betakaroten blir tatt opp i kroppen omdannes en del av det til A-vitamin. Vitaminet bidrar til normal hud, slimhinner og er med på å opprettholde cellefornyelsen som gjør mye for huden. A-vitamin er en av hovedingrediensene i hudpleieprodukter fordi det kan hjelpe på mange type hudproblemer, sier Linda LeQuach.

Les også: Hudpleierens beste råd: Gi huden ekstra næring – og få en sunn sommerglød på samme tid


Linda LeQuach forteller at det er stor etterspørsel etter Betakaroten Gold. Foto: Per Erik Jæger

Gode næringsstoffer for huden

I tillegg til selve betakarotenet, inneholder Betakaroten Gold flere næringsstoffer som er kan gi god effekt for huden. Og det er nettopp denne kombinasjonen sunne ingredienser som gjør at produktet skiller seg ut fra tilsvarene produkter, forteller Linda.

Biotin: Hjelper med vedlikehold av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon samt styrker kroppens immunforsvar.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

 

– Dette er gode ingredienser som jobber sammen for normal hud, forklarer hun.

– Og så skiller det seg ut fordi det er vegansk. Det er det ikke så mange andre kosttilskudd som er, legger Linda til. Hun understreker at betakaroten ikke kan erstatte solkrem:

– Solbeskyttelse er viktig, men Betakaroten Gold kan være med på å gi en gyllen, fin farge uten sol, og samtidig tilføre gode næringsstoffer for huden.

 

Selges på apotek

Vitusapotek selger flere av produktene fra Good For Me, inkludert Betakaroten Gold. For å få plass i hyllene her, må produktene gjennom en rekke kvalitetskontroller av NMD, Norsk Medisinaldepot.

– Produktene må selvfølgelig være godkjent av Mattilsynet, men NMD gjør også egen kontroll av ingrediensene. Betakaroten Gold anses som trygt å bruke, og siden det er veldig stor etterspørsel etter produktet ønsker vi å ha det i sortimentet, forklarer Linda.

Hun legger til at produktet er veldig populært:

– Når vi har hatt Betakaroten Gold inne har det blitt raskt utsolgt.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Foretrekker du en sterkere variant? Prøv Betakaroten Gold Black Edition!

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 299,90 *

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (fra 299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 399,90 *

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver andre måned (fra 399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.