Betakaroten Gold

 
 

Derfor sverger mange nordmenn til «brun uten sol»-produkt

Kundene melder om mindre solrelaterte hudproblemer og langvarig brunfarge.

– Jeg er superfornøyd med dette produktet. Jeg har prøvd mange forskjellige, men dette er det beste, forteller Maja – en av mange kunder som skryter av «brun uten sol»-produktet Betakaroten Gold.

solbrun dame på strand i badedrakt

Inntak av Betakaroten Gold er sunnere enn å sole seg, og langt enklere enn å bruke spraytan eller smøre seg inn med selvbruningsprodukter. Produktet gir deg brunfargen innenfra fordi betakaroten er et naturlig fargestoff som legger seg i hudens fettlag.

Det som skiller Betakaroten Gold fra lignende «brun uten sol» produkter er den unike sammensetningen av naturlige ingredienser. Selve fargestoffet betakaroten er hentet fra grønnalgen dunaliella salina , i tillegg inneholder også kapslene kobber og kokosolje. Kobberet bidrar til normal hudpigmentering, mens kokosoljen bidrar til at kroppen din tar opp mer av betakarotenet.

Betakaroten gold produktbilde, brun uten sol produkt

Selges hos anerkjente spa- og hudpleieklinikker

Flere anerkjente norske spa- og hudpleieklinikker som Eger Skin Clinic, Farris Bad og utvalgte Nikita-frisører selger Betakaroten Gold. Natural Beauty Clinic i Oslo er ikke et unntak – eierne Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleiere, og begge bruker produktet og anbefaler det til sine kunder.

– Vi vil anbefale alle å bruke Betakaroten Gold året rundt, hver dag. Fordelen vi ser i forhold til de som bruker det er at man får den fine brunfargen selv om man ikke soler seg.

Salongeierne forteller også at en annen fordel ved å innta betakaroten, er at det omdannes til A-vitamin i kroppen.

– A-vitaminer gjør at celledelingen skjer raskere, porene minimeres, man produserer mindre talg og det er veldig bra for akne, aldring, og egentlig det meste. A-vitamin er også veldig bra for solskadet hud, forteller sykepleierne.

Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen driver hudklinikk i Oslo, og anbefaler kundene Betakaroten Gold.
Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen driver hudklinikk i Oslo, og anbefaler kundene Betakaroten Gold.

Larsen og Iversen påpeker at produksjonen av kollagen og elastin i huden begynner å avta i midten av 20-årene, men at A-vitamin kan forebygge aldringstegnene som dette kan forårsake.

– Både for de som vil forebygge aldring, jobbe med anti-age, sliter med urenheter eller sensitiv hud, vil A-vitamin være med på å gjøre at man bygger opp hudbarrieren.

 

Kan brukes fast eller periodevis

Skal vi tro mange fornøyde kunder, kan det være en fordel å starte inntaket av Betakaroten Gold nå for å møte sommeren med ekstra glød i huden. Kundeomtalene på nettsiden forteller også om nordmenn som har opplevd mindre forekomst av typiske hudproblemer som soleksem.

to solbrune hender i sand

– Pleier ikke bli veldig brun, men med Betakaroten Gold får jeg en fin glød hele året. Ble også brunere enn døtrene mine for første gang. Har fregner og var redd disse skulle bli mer markert av betakaroten, men de ble de ikke, forteller Lene.

Til tross for at det anbefales å bruke Betakaroten Gold fast hele året, forteller også noen om god effekt ved å bruke produktet i perioder.

–  Bruker Betakaroten Gold og den hjelper meg mot soleksem. Tar den ca 14 dager før jeg skal ut i solen og er veldig fornøyd, forteller Ingunn.

Betakaroten Gold er et vegansk produkt, og er det eneste betakarotenproduktet i Nord-Europa som lages som kapsel med vegansk softgel. Dette er en optimal måte å innta betakaroten når det skal blandes med fett og oljer.  Produktet kommer i bokser med 60 kapsler. Det anbefales å ta to kapsler om dagen – altså vil én boks Betakaroten Gold vare i en hel måned.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition