Betakaroten Gold

 
 
Brun dame som viser hvordan du blir brunere med Betakaroten Gold

– Jeg har alltid en glød i huden og blir fortere brun

Den populære influenseren Andrea Badendyck har knekt koden til hvordan hun kan føle seg fresh uavhengig av årstid. Det kommer godt med når hun poster bilder til sine nesten 130 000 følgere i sosiale medier.

Da vi snakket med henne, hadde hun nettopp kommet hjem fra en fotoshoot i Thailand, hvor en kunde tok bilder til årets kampanje.

– Det blir litt reising, men det er bare gøy, sier hun.

Det er nå snart 10 år siden bloggeren, som hun var den gangen, ble kontaktet av Good For Me med spørsmål om hun kunne tenke seg å prøve Betakaroten Gold, og hun har brukt det hver dag siden. I dag er Betakaroten Gold Norges mest solgte betakaroten.

På spørsmål om hun alltid er like sommerbrun, svarer hun lattermildt.

– Nei, jeg er jo blekere om vinteren jeg også, men jeg har alltid en jevn glød i huden. Dessuten blir jeg fortere brun når jeg først soler meg.

CTA - KJØP NÅ
To kvinner som viser frem brunfargen sin på en restaurant ved stranden

En sunn hud med en naturlig sommerglød

Andrea forteller videre at kapslene også hjelper mot soleksem, noe hun var mye  plaget av tidligere, spesielt på brystet. 

– Nå merker jeg nesten ikke noe til det, sier hun.

Fordelen med Betakaroten Gold er at den farger huden fra innsiden, noe som gir deg en jevnere brunfarge enn du får ved for eksempel å påføre en selvbruningskrem. Du har sikkert selv erfart hvor ujevnt og skjoldete resultatet kan bli.

– Dessuten skader ikke betakaroten huden på noen som helst slags måte. Snarere tvert imot, sier hun.

Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant som gir kroppen vitamin A, som bidrar til å beskytte cellene dine mot skader, samtidig som det farger huden din. 

– Tidligere tok jeg solarium, men det sluttet jeg med da jeg ble gammel nok til å tenke mer på konsekvensene det kan ha for huden, sier hun.

Betakarotenet som Good For Me bruker i Betakaroten Gold er hentet fra en av naturens aller beste kilder. Vi snakker da om grønnalger (Dunaliella salina). I tillegg har vi tilsatt kokosolje og kobber, som henholdsvis gjør at kroppen din tar opp mer av betakarotenet, og bidrar til en normal hudpigmentering. Resultatet er en sunn hud med en naturlig glød og jevn brunfarge. Derfor er det kanskje ikke så rart at Betakaroten Gold er det mest solgte betakarotenet i Norge.

Solbrun dame i bikini på stranden
CTA - KJØP NÅGløden varer lenger

En annen fordel med Betakaroten Gold er ifølge Andrea at den jevne brunfargen i huden varer lenger.

– Derfor må du huske å også ta kapslene etter sommerferien, sier hun.

Andrea avslutter med å fortelle at det er mange i hennes familie og vennekrets som har latt seg  overbevise av den gode effekten Betakaroten Gold har på gløden i huden året rundt.

Vi spurte om hun har testet andre betakarotenprodukter.

– Nei, det har jeg ikke. Jeg ser ikke helt poenget med det heller, så lenge Betakaroten Gold gir meg en jevn og perfekt brunfarge og en gyllen glød i huden. Jeg har brukt det i snart 10 år, og det kommer jeg til å fortsette med, sier hun.

Ønsker du en like jevn og fresh brunfarge som Andrea, kan du bestille Betakaroten Gold her. Du kan også velge Betakaroten Black Edition om du vil ha en enda dypere brunfarge. I tillegg har vi også Betakaroten Gold Gummies med smak av mango og sitrus. De er kjempegode.

Effekt og resultat av Betakaroten Gold

Om Betakaroten Gold

Betakaroten Gold er 100 % vegansk og fremstilt av grønnalger. Produktet inneholder seks vitaminer, mineraler og naturlige næringsstoffer. Det blir brukt av titusenvis av nordmenn hver eneste dag, og er utviklet i Norge.

  • Kokosolje gir bedre opptak av betakaroten
  • Kobber bidrar til en normal hudpigmentering
  • Resultatet er en jevn og dyp brunfarge som varer lenger

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition