Betakaroten Gold

 
 

– Jeg har aldri vært så brun som første gang jeg testet Betakaroten Gold

Lene Orvik merket raskt effekt da hun testet betakaroten og har vært tro mot produktet siden.

– Man har jo alltid hørt at man blir brun av å spise gulrøtter. Da jeg hørte om Betakaroten Gold tenkte jeg at dette vil jeg teste, og husker at jeg aldri har vært så brun som jeg var den sommeren, forteller Lene Orvik (33) om første gang hun prøvde Betakaroten Gold.

Det er nå seks år siden, og kosttilskuddet er blitt en daglig rutine siden den gang.Influenser Lene Orvik føler seg freshere når hun har litt farge og har brukt Betakaroten Gold i mange år.
Influenser Lene Orvik føler seg freshere når hun har litt farge og har brukt Betakaroten Gold i mange år.

– Jeg er ikke den som blir brunest, så vil gjerne gjøre alt for å få fin farge. Både venninnene mine og jeg merket effekten, og siden er Betakaroten Gold blitt en selvfølge. «It’s a favourite», forteller influenseren.

Lene Orvik har mange jern i ilden: Hun er podcaster, selvutnevnt interiørdesigner, influenser og designer. Med sine over 100.000 følgere på instagram, deler hun ofte friske turbilder. Alltid med gyllen hud.

Vil du også prøve Lenes favoritt? Les mer her.

– Føler meg mye freshere

Selv bruker hun Betakaroten Gold året rundt: Både vanlige kapsler, som hun understreker er enkle å ta, selv for en som ikke liker å svelge tabletter, og gummies som smaker som godteri. Årsaken er enkel:

– Å være litt brun gjør at man føler seg så mye freshere. Å ha glød og fregner på nesen i kombinasjon med å trene, være ute og passe på å drikke mye vann, det er ting som gjør at jeg føler meg bra.

Betakaroten Gold er utviklet i Norge av Good For Me. Klikk her for å få et introduksjonstilbud.

– Jeg liker at alt fra Good For Me er vegansk. Og så synes jeg jo - ikke at det har så mye å si - men designet er veldig fresht. De har fine bokser, sier Lene.
– Jeg liker at alt fra Good For Me er vegansk. Og så synes jeg jo – ikke at det har så mye å si – men designet er veldig fresht. De har fine bokser, sier Lene.

Slik virker betakaroten

Betakaroten er en kraftig antioksidant som finnes i en rekke frukt og grønnsaker, blant annet er gulrøtter rike på antioksidanter. I Betakaroten Gold er selve betakarotenet hentet fra grønnalger, som er en av naturens kraftigste kilder. Ved inntak lagres fargestoffet under huden, slik at man får en gyllen tone – uten å måtte eksponere huden for sol.

Lene har tidligere slitt mye med soleksem, men med endrede solvaner har dette blitt mye bedre de siste årene.

– Før har det vært sånn at jeg har vært i Syden og solt meg i mange timer i strekk, men sånn er det ikke lenger. Nå liker jeg å være aktiv i solen. Det er deilig å kjenne varmen og få D-vitamin på kroppen, men viktig med høy solfaktor, caps og briller for å beskytte og unngå pigmentflekker, sier hun.

Steking i solen er byttet ut med aktiviteter i skog og mark - og ved sjøen. Blant annet har Lene fått seg SUP-brett.
Steking i solen er byttet ut med aktiviteter i skog og mark – og ved sjøen. Blant annet har Lene fått seg SUP-brett.

Mest mulig ut på tur

Med betakaroten beholder hun likevel en gyllen tone året rundt, og blir raskere brun om våren. Hun pleier å trappe opp bruken i mars – april, og når solen titter frem opplever hun å bli raskere brun enn før. Lene har terrasse med sol hele dagen, så der tilbringer hun mye tid, hvis hun ikke er ute i skog og mark med hunden sin, Levi.

Til sommeren blir det norgesferie i år som i fjor.

– Jeg er så lei av corona og har laget reisekonto så det første jeg skal gjøre er å reise rett ut når det blir mulig igjen. Men heldigvis er jeg veldig glad i Norge og roadtrips, så i sommer skal jeg reise rundt og sove i bilen, telt og hengekøye, jeg skal gå på mange topper her og der, paddle SUP og kajakk og være mest mulig ute.

Og med seg i bagasjen har hun selvfølgelig Betakaroten Gold:

– Jeg har så mange venner som blir så innmari brune, men jeg har begynt å ta dem igjen, nå som jeg har vært så flink til å ta betakaroten, forteller Lene, og legger til:

– Jeg anbefaler bare det jeg tror på, og har samarbeidet i mange år med Good For Me fordi jeg ser at Betakaroten Gold gir effekt.

Les mer eller bestill Betakaroten Gold til 40% rabatt!

Selges på apotek

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me. Gjør som tusenvis av andre og prøv kosttilskuddet.

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition