Betakaroten Gold

 
 

– Jeg føler meg mer levende med litt farge på kroppen

– Livet er aller deiligst når man har fregner på nesen og kan gå barbeint i gresset. Sommeren er helt klart den beste tiden på året, sier influenser Martine Halvorsen.

I oktober kom Martine Halvorsen og samboeren tilbake til Norden etter å ha bodd et år i Los Angeles. Med sol hele året ble huden gyllen og fin, og dette likte Martine godt.

– Jeg føler meg litt bleik når våren kommer, men nå har jeg heldigvis litt mer farge enn jeg hadde for noen måneder siden. Og så vet jeg jo at vi går mot lysere tider, sier hun.

Fra vår til høst

– Jeg er veldig nøye på å smøre meg godt med solkrem før jeg skal ut i solen og når jeg soler meg. I tillegg tar jeg Betakaroten Gold, som jeg føler bidrar til å opprettholde normal og frisk hud, sier hun.

Hun begynte å ta Betakaroten Gold for seks år siden, og siden da har hun tatt det fra tidlig vår til sent på høsten.

Betakaroten Gold fra Good for me er Norges mest solgte betakaroten, og den gir en dyp og varig brunfarge.

CTA - KJØP NÅ

Trives best i solen

Martine understreker at selv om hun liker å være brun og føler seg freshere når hun er det, er det ikke dette som er hovedgrunnen til at hun har fortsatt med Betakaroten Gold.

– Jeg følte at kapslene hadde god effekt på huden min, og jeg opplever at jeg blir brunere og at fargen varer lenger enn den gjorde før. Jeg føler at huden min takler solen bedre når jeg sørger for at den får den beskyttelsen den trenger, sier hun.

– Når jeg reiser til Syden, finner du meg på en bademadrass i bassenget med øretelefoner hele dagen. Det er det beste jeg vet, og jeg føler at kombinasjonen av Betakaroten Gold og solkrem gjør meg bedre rustet for solen, sier hun.

Hun er glad hun er blitt så voksen at hun skjønner at det viktigste tross alt er å beskytte huden og holde den frisk og fin.

– Jeg skal jo leve med denne huden hele livet.

Glimt i øyet og farge på kroppen

De fleste har opplevd å sole seg, bli brun rask og så flasse fargen av igjen nesten med en gang. Noen ganger allerede på flyet hjem fra en fantastisk ferie i solen. Dette har ikke Martine opplevd på lenge, og hun tror det har sammenheng med bedre rutiner med kosttilskudd og solkrem.

– Huden min er i alle fall veldig glad for at jeg tar vare på den, og gode rutiner gjør at jeg holder meg brun lenger.

Nå ser hun veldig frem til at sommeren kommer til Helsinki, der hun bor nå.

– Vi blir alle litt freshere når solen skinner. Jeg syns liksom vi får litt mer glimt i øyet når vi får farge på kroppen, sier hun spøkefullt.

For henne handler det ikke om å bli superbrun, men å føle seg mer vel.

– Det å være ute i sol og frisk luft gir oss roser i kinnene og fregner på nesen. Da føler i alle fall jeg meg litt mer levende enn jeg gjør om vinteren.

Gunstig for huden

Betakaroten er en kraftig antioksidant, som omdannes til A-vitamin i huden. Vitamin A er en av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter.

Betakaroten Gold fra Good for me inneholder også vitaminer og mineraler som er gunstige for huden, slik som vitamin C, E, biotin og kobber.

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet samt i Good for me sin egen nettbutikk.

Dette inneholder Betakaroten Gold:

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Betakaroten
Dette er et kraftig fargestoff som lagres i fettet i underhuden. Det er også en antioksidant, som omdannes til vitamin A i kroppen.

Vitamin C
Vitaminet bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon.

Vitamin A
En fettløselig vitamin som lagres i leveren. Vitamin A hjelper til med å opprettholde normalt syn og normal hud.

Biotin
Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Dette næringsstoffet spiller også en rolle i makronæringsstoffskiftet og energiproduksjonen.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition