Betakaroten Gold

 
 

– Jeg elsker min gylne farge

Vibeke Andersen (40) syntes hun fikk raskere og dypere brunfarge da hun begynte med Betakaroten Gold. Nå har hun brukt produktet i fem år. – Når Betakaroten Gold funker så bra, har jeg ikke behov for å prøve noe annet, sier hun.

– Jeg har vanskelig for å bli brun, og når jeg får farge, så er den veldig lys. Da jeg så annonsen for Betakaroten Gold, fikk jeg lyst å prøve, og det tok ikke lang tid før jeg merket at det hjalp, sier Vibeke og legger til:

– Nå synes jeg brunfargen kommer fortere, sitter lenger og er dypere. Brunfargen min nå er mer gyllen, det er jeg særlig fornøyd med.

Betakaroten Gold inneholder betakaroten fra en naturlig vegansk kilde, grønnalger. Provitaminet sørger for at underhuden tilføres farge, slik at den ser gyllen ut, selv uten sol.

– Jeg tar min daglige dose, og det har jeg gjort siden jeg så den annonsen i 2016.

CTA - KJØP NÅ

Vibeke Andersen om effekten av Betakaroten Gold
Vibeke Andersen (40) Foto: Per Erik Jæger

Drømmer om å reise til sola igjen snart

Vibeke jobber som selger i Æra, motebutikken i avgangshallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. For henne er det å være brun litt som en del av jobben, men like mye et resultat av at hun liker å reise.

– Det er så trist og stille på flyplassen nå og helt dødt på jobben. Jeg gleder meg både til å få flere kunder, men også til jeg kan reise igjen. Jeg drømmer om å reise tilbake til Hellas snart, og jeg vil gjerne oppleve Paris igjen, sier Vibeke.

I mellomtiden hjelper Betakaroten Gold med at hun kan holde på brunfargen hun har.

– Det gir en god følelse av velvære når jeg er litt brun, og det er en følelse jeg føler vi har særlig bruk for nå, sier Vibeke.

Her kan du lese mer eller bestille Betakaroten Gold

Vibeke Andersen i Stockholm, viser naturlig brunfarge

Praktisk og enkelt

Den gode effekten fra Betakaroten Gold er grunnen til at Vibeke har tatt tilskuddet hver dag i snart fem år, men hun trekker også frem det praktiske ved å få produktet i posten:

– Hvis jeg måtte huske å kjøpe betakaroten så tror jeg det fort kunne blitt noen uplanlagte opphold, som hadde gått ut over fargen. Nå kommer produktet i posten og jeg trenger ikke tenke på annet enn å huske å ta kapslene med frokosten min, sier Vibeke.

Hun synes det virker enkelt både å bestille og avbestille kapslene, og synes de er enkle å få i seg.

– Størrelsen på kapslene er fin, de er uten smak og jeg føler meg trygg på at det jeg putter i meg er bra for meg, sier hun.

CTA - KJØP NÅ

Betakaroten Gold original

Dette er Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og gir en gyllen farge.

– Vi har hentet betakaroten fra en av naturens beste kilder, nemlig grønnalger. I tillegg har vi tilsatt kokosolje slik at kroppen din tar opp enda mer av betakarotenet, forteller Kimberly Fagerstrøm, Sales Manager i Good For Me.

Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin bidrar blant annet til normalt vedlikehold av huden og synet, slimhinner og immunforsvaret.

CTA - KJØP NÅ

Selges hos apotek

Good For Me lager bare vegansk kosttilskudd og jobber kun med de mest seriøse aktørene innen næringsmiddel.

Kvalitetssikringen har ført til at de største apotekkjedene i Norge har produktene fra Good For Me i sine egne produktporteføljer. Nå får du Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, en rekke salonger over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

  Ønsker du å få en dyp og varig brunfarge? Bestill Betakaroten Gold her. Hvis du ønsker en enda mørkere glød og litt ekstra boost, kan du gå for Betakaroten Gold Black Edition. Du får også Betakaroten Gold Gummies, med smak av mango og sitrus.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition