Betakaroten Gold

 
 

Hvorfor er A-vitamin viktig for huden?

A-vitamin er det viktigste for huden. Det er den ingrediensen det er forsket mest på når det kommer til hud, og er en vitamin som gir gode resultater både på aldring, akne og rosacea. Egentlig alle hudtilstander!

Vi har tatt turen innom Natural Beauty Clinic for å snakke om viktigheten av A-vitamin. Hvorfor det er viktig for huden, hvem det er viktig for og hvorfor?

Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen er begge utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleiere, og startet Natural Beauty Clinic i mars i år. Konseptet deres bygger på navnet – de ønsker at alle behandlingene skal se naturlig ut. Mariam og Sigrid brenner for å hjelpe folk med huden, da det er mange som sliter med akne, ønsker å forebygge aldring og andre hudtilstander.

De tilbyr både kosmetiske behandlinger, hudpleiebehandlinger og velværebehandlinger.– Vi vil at folk skal føle seg vel naturlig, og vi vil hjelpe å få frem det fine som kanskje har blitt “tegnet over” av urenheter og pigmenteringer. Vi hjelper folk å få vekk den dårlige selvfølelsen uten at de skal måtte endre noe på utseende.

De fleste kundene til Natural Beauty Clinic er dem som ønsker å jobbe med huden sin, men også dem som ønsker å ta behandlinger. De er opptatt av å gi god service, og at kundene skal være fornøyde og komme tilbake.
– Vi tar veldig godt vare på hver enkelt. Vi går alltid gjennom en grundig konsultasjon først, for å se på forventninger og ønsker.

”A-vitamin – det viktigste for huden”


Hvor viktig er A-vitamin for huden?

– A-vitamin er det viktigste for huden. Det er den ingrediensen det er forsket mest på når det kommer til hud, og er en vitamin som gir gode resultater både på aldring, akne og rosacea. Egentlig alle hudtilstander!
Det finnes forskjellige former for A-vitamin, noen sterkere enn andre. Det er også derfor man kun får kjøpt de mest effektive produktene med A-vitamin hos en klinikk.

– A-vitaminer gjør at celledelingen skjer raskere, porene minimeres, man produserer mindre talg og det er veldig bra for akne, aldring, og egentlig det meste. A-vitamin er også veldig bra for solskadet hud.

Alle over 25 år bør begynne med A-vitamin, for det er da produksjonen av kollagen og elastin i huden begynner å avta. Hvis man da begynner tidlig med A-vitamin kan man forebygge aldringstegn. De som sliter med huden etter akne burde også ha det, i forhold til at A-vitamin går på alle stegene i aknepatagotesen ved at det reduserer produksjonen av talg, og at den hindrer at talgkjertlene tilstopper seg.

Samtidig dreper det aknebakterien og demper inflamasjonen. Både for de som vil forebygge aldring, jobbe med anti-age, sliter med urenheter eller sensitiv hud, vil A-vitamin være med på å gjøre at man bygger opp hudbarrieren. Alle har egentlig godt av å i hvert fall begynne med et serum eller dag- og nattkrem med A-vitamin.

Mariam og Sigrid poengterer at det viktigste man gjør for huden er det man gjør hjemme med produkter som inneholder A-vitamin. Hvis man vil behandle et spesielt hudproblem bør man ta behandlinger på hudpleieklinikk i tillegg, for å en høyere konsentrasjon av A-vitamin i produktene.

Har dere noen gode hudpleietips generelt?

– Alt er innenfra og ut, så man bør tenke på hva man spiser og søvn. Drikk nok vann og prøv å forebygge stress. Når man føler det er noe som skjer, at man får mye urenheter, dra til en klinikk og få litt veiledning. Man bør også ha gode hjemmeprodukter; rens, dag- og nattkrem, og eventuelt en skrubb for å skrubbe på porene. Ikke eksperimenter for mye hjemme, heller oppsøk hjelp med en gang for god veiledning.

De anbefaler merket Environ som inneholder mye av de gode A-vitaminene. De fleste hudpleieprodukter med mye A-vitamin får du kun hos hudpleieklinikker. Her har de mer kunnskap og erfaring om produktene, og kan dermed levere mer effektive produkter, i tillegg til veiledning.

”Vi vil ha ting som funker!”

Der er ikke bare hudpleieprodukter som inneholder A-vitamin. Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen. Både Mariam og Sigrid bruker Betakaroten Gold, noe de anbefaler alle å bruke året rundt.

Har dere merket noen resultater på huden med Betakaroten Gold?
– Vi har fått en mye finere brunfarge, og jeg har merket at jeg har blitt mindre sensitiv for sola. Betakaroten legger seg som en beskyttelse under huden, samtidig som det er en antioksidant, og det trenger man i hvert fall mot sommeren.

Når bør man ta Betakaroten Gold?
– Vi vil anbefale alle å bruke Betakaroten Gold året rundt, hver dag. Fordelen vi ser i forhold til de som bruker det utover høsten er at man får den fine brunfargen selv om man ikke soler seg.

Mariam og Sigrid er opptatt av at man ikke bør ta solarium nå som det blir mørkere tider, og mener Betakaroten Gold er et godt alternativ til dette. De forteller at de har mange fornøyde kunder, og at flere har kommet tilbake for å kjøpe mer.
– Mange ønsker å bruke Betakaroten Gold for å kunne forebygge soleksem i tillegg til brunfarge.

Bortsett fra Betakaroten Gold er også Natural Beauty Clinic distributører for Beauty Bombz, som er jordbærgummies som inneholder vitaminer som er bra for hud og negler.

Har dere merket noen forskjell på hud og negler av Beauty Bombz?

– Det første jeg merket det på var neglene. Jeg pleier også å ha veldig mye urenheter i værskiftet fra sommer til høst og høst til vinter, men nå er huden veldig stabil. Så jeg vet det funker, og det er det som funker vi vil ha her! – Sigrid.

 

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition