Betakaroten Gold

 
 
Lasse Matberg om Betakaroten Gold

– Hvis kroppen har det bra på innsiden, så stråler man på utsiden

Lasse Matberg elsker sommeren og nyter energien og gløden solen gir. Men har byttet ut overdreven soling med Betakaroten Gold.

– Jeg, som flere andre, får masse energi når sol og sommer er i anmarsj. Når man er brun stråler man jo. Jeg føler at man får glød og ser sunn og frisk ut, sier 35-åringen om sin favorittårstid.

Men alt med måte: Mens han før kunne «stress-sole» seg, har han nå kuttet ut solarium, er påpasselig med solkrem og passer på å sole seg forsiktig når solen kommer frem. Derfor bruker han Betakaroten Gold fra norske Good For Me.

– Måtehold er en en nøkkel for meg, også når det kommer til sol. Jeg legger meg ikke lenger pal i timesvis i solen, men passer mer på huden, forteller han, og legger til.

– Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen i at de føler de må hive seg ut hver gang det er sol, men med Betakaroten Gold slipper man å bli stressa for å utnytte den begrensede soltiden som er i Norge. Man får den naturlige gylne huden innenfra.

– Jeg, som flere andre, får masse energi når sol og sommer er i anmarsj, forteller Lasse.
– Jeg, som flere andre, får masse energi når sol og sommer er i anmarsj, forteller Lasse. Foto: Thomas Vaaland

CTA - KJØP NÅ

Spiller meg og huden min bra

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold brukes en av naturens beste kilder, nemlig grønnalgen «Dunaliella Salina». Det kraftige fargestoffet vil ved inntak over tid lagres i fettet under huden. Lasse forteller at det gir ham litt ekstra glød året rundt, samtidig som det hjelper brunfargen på vei når han er ute i solen.

– Jeg er kanskje ikke den som fra naturens sin side og rent genetisk som har det beste grunnlaget , men Betakaroten Gold spiller meg og min hud bra ut fra mine forutsetninger som blond viking med blå øyne, forteller han med glimt i øyet.

CTA - KJØP NÅ

Multikunstner

For det er nettopp som norsk viking Lasse er blitt kjent både i Norge og internasjonalt. De siste fem årene har mannen med det lange, blonde håret og skjegget blitt et instagram-fenomen med godt over 700.000 følgere.

– Så ville tilfeldighetene ha det til at jeg ble med på Skal vi danse Italia i 2019, sier han beskjedent.

Nordmannen endte opp med å stikke av med seieren. To år senere var han å se som gårdsarbeider i Farmen Kjendis – og stakk jammen av med seieren der også.

– Jeg har et avslappet forhold til konkurranseaspektet ved disse realityprogrammene, jeg har vært mer opptatt av å ta vare på opplevelsene og selve reisen, fremfor å ha et usunt fokus på å komme til topps. Og det tror jeg har hjulpet, både under dansingen i Italia og nå sist på Farmen Kjendis i Norge, sier han.

Men merittlisten taler for seg: Flere TV-opptredener er på tapetet, han er aktuell med strikkebok som kommer i august og har nettopp lansert podcasten Gympodden – som omhandler trening, ernæring, helse og aktivitet – samtidig som han jobber fulltid i sjøforsvaret.– Når man er brun stråler man jo, sier Lasse.
– Når man er brun stråler man jo, sier Lasse. Foto: Thomas Vaaland

– Bevisst på hva jeg putter i kroppen

– Jeg er opptatt av trening, den aktive livsstilen og å drikke nok vann i løpet av dagen. Jeg tror alle bryr seg litt om hvordan man føler seg. Dessuten tror jeg at hvis kroppen har det bra på innsiden, så stråler man på utsiden, sier Lasse.

Med fagbrev som restaurantkokk, bachelor i idrett og fordypning i blant annet ernæring og personlig trening, er det ikke tilfeldig hva han putter i kroppen, selv om han understreker at han har et avslappet forhold til mat og koser seg når han vil det.

– Jeg prøver å bruke kunnskapen jeg har til å prestere på trening og føle meg bedre i det daglige, sier han.Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me.
Betakaroten Gold er bestselgeren til norske Good For Me.

Viktig at Betakaroten Gold er norsk

Lasse har brukt betakaroten i fire – fem år. Han har testet ulike produsenter, men har de siste årene holdt seg til Betakaroten Gold fra Good For Me av flere grunner:

– Betakaroten Gold er tilført kokosolje, og siden betakaroten omdannes til A-vitamin, som er fettløselig, får man mye bedre opptak i kroppen når det inneholder begge deler.

– Dessuten er det superviktig at det er en norsk produsent. Det sier mye om seriøsiteten og om kvalitetssikringen. Myndighetene her følger jo med, og dette produktet er sertifisert opp og i mente. Det er viktig for meg som forbruker å vite at dette er et godkjent og godt norsk produkt, sier han.

Lasse synes også det er bra at det selges på apotek.

– Det er et kvalitetsstempel når det er hyllevare på norske apotek. Det ikke alt som får plass der. Og når Betakaroten Gold i tillegg har så god effekt, er det jo vinn vinn, avslutter han.

Selges på apotek

Betakaroten Gold selges på en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk:

Gjør som tusenvis av andre og prøv Betakaroten Gold. Nå får du 40% rabatt!

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition