Betakaroten Gold

 
 
Lene Orvik ved vannet

– Føler fargen varer lenger

Lene Orvik (33) har reist jorden rundt, men denne sommeren blir det norgesferie på bloggeren. Her er hennes beste tips til å holde en sunn og jevn brunfarge.

Podcaster, selvutnevnt interiørdesigner, influenser og designer. Kjært barn har mange navn. Lene Orvik har nylig flyttet til Bjørvika, inn i en solrik leilighet der hun skal nyte den norske sommeren – for ferien blir innenlands i år – også for Lene:

– Jeg er fra Romsdalen, og elsker naturen. Derfor har jeg endelig investert i eget telt og SUP-brett, så det blir roadtrip, gå Romsdalseggen, soling og kos. Jeg tror det blir veldig fint, jeg.

Like naturlig som å pusse tennene

I nesten seks år har hun brukt Betakaroten Gold fra Good For Me. Og hun tar det fortsatt daglig for å bevare en gyllen farge hele året rundt.

Lene Orvik ved bryggekanten
POPULÆR PODCASTER: Lene er kjent for blogging og designsamarbeid, men har nylig klatret opp på podcast-listen i Norge med «I dybden».

– For det første handler det om å komme inn i en rutine der du faktisk tar det – for det har alt å si. Jeg tar hver dag, det er like naturlig som å pusse tennene, ler hun.

Betakaroten Gold er utformet med en vegansk softgel, og kilden til betakarotenet er helt naturlig og hentet fra grønnalger.

– Jeg er jo ikke den som blir så veldig mørk brun, men merker absolutt stor forskjell på når jeg tar det eller om jeg har sluntret unna, sier Lene.

CTA - KJØP NÅ

– Aldri vært så brun!

Lene opplevde selv ekstra god effekt etter å ha brukt produktet daglig gjennom hele året da hun dro på ferie i fjor.

Hun skulle ta seg en velfortjent pust i bakken i Mexico.

– Før jeg dro til Tulum, var jeg sykt flink til å ta produktet daglig, flere måneder i forveien. Jeg har seriøst aldri vært så brun som jeg var på den ferien! Og da tenker jeg at det faktisk må virke!

Hun er glad hun er blitt så voksen at hun skjønner at det viktigste tross alt er å beskytte huden og holde den frisk og fin.

Lene smører seg alltid godt før hun går ut i solen, og pleier huden ved å tilføre mye fuktighet etter soling.

– Jeg tror det er en misoppfattelse folk har, at man må ha lav solfaktor for å bli brun.

Lene Orvik på stranda
LIKER SEG I SOLEN: I sommer skal Lene nyte solen fra nasjonalromantiske omgivelser.

Sunn livsstil

Siden Lene har mange jern i ilden, er hun opptatt av sunne vaner i hverdagen for å ha nok overskudd.

– Det er veldig viktig for meg å drikke nok vann, spise sunt, trene og selvfølgelig skeie ut når jeg vil skeie ut. Nok søvn er også alfa og omega.

Med en gang hun føler seg sliten, er det derfor viktig for henne å kommer raskt tilbake på riktig spor.

– For meg er det å stå opp tidlig å trene. Løpe for å klarne hodet. Dét klarer jeg meg ikke uten!

Nå ser hun frem til å lade batteriene og nyte en solrik sommer i Norge:

– Jeg gleder meg til å legge ut på eventyr rundt omkring. Sole meg og gå lange turer. Så det er egentlig bare å pakke bilen og teltet og komme seg avgårde, smiler Lene.

Positiv effekt på huden – året rundt

Med Betakaroten Gold vil du få en gradvis tilvenning til solen, og dermed en sunn og varig brunfarge. Betakaroten er en antioksidant som omdannes til vitamin A i huden. Vitamin A er blant de viktigste ingrediensene når det kommer til hud, da den har flere positive effekter.

Enkelt forklart beskytter antioksidanter mot frie radikaler, som dannes av blant annet UV-stråler. Disse frie radikalene kan føre til solskader og tidlig aldring.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition