Betakaroten Gold

 
 

Derfor føler influenserne seg mer vel når huden er brun

Influenserne Andrea Badendyck, Tonje Frigstad og Martine Lunde er enige. De føler seg helt klart mer vel med litt brunfarge på kroppen, og hvem gjør vel ikke det?

Endelig er sommeren her! Solen skinner og minner om at sesongen for sommerkjoler med bare skuldre og ben er i gang for fullt. Det er tid for å skape årets sommerminner og å nyte de varme dagene med en vakker sommerglød.

Føler seg fin

For Andrea Badendyck er brunfargen viktig.

– Det er absolutt viktig for meg å føle meg brun. Så fort jeg har litt glød i huden, føler jeg meg mye freshere med en gang, sier Andrea.

Hun synes det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor hun føler det slik, men tror det er mange som kjenner seg igjen og føler seg litt ekstra fine når huden er sommerbrun.

Andrea har sverget til Betakaroten Gold i en årrekke og legger til:

– I 2015 testet jeg Betakaroten Gold og merket raskt effekt. Etter det ble jeg frelst og har fortsatt å bruke det siden da

– Jeg merker at jeg får en dypere og bedre farge, og det skal mindre til når jeg soler meg for å få fargen jeg vil ha.

CTA - KJØP NÅ

Slik får hun sommergløden

Nå som sommeren er her bygger Andrea opp brunfargen gradvis, mens hun bruker høy solfaktor og tar Betakaroten Gold. Betakaroten Gold fra Good For Me er Norges mest solgte betakaroten, og den gir en dyp og varig brunfarge.

– Når jeg tar betakaroten, får jeg en naturlig glød selv uten å være i solen, sier hun.

Hun forteller at hun tar Betakaroten Gold hver dag hele året. Det har hun gjort de siste ni årene, og hun opplever at hun da beholder en fin og naturlig sommerglød hele året.

Sjelden solbrent

Etter at Andrea fikk gode rutiner med gradvis soling, solkrem med høy faktor og Betakaroten Gold, opplever hun også at brunfargen kommer raskere tilbake.

– Jeg synes også fargen blir dypere og holder lenger enn tidligere. Jeg er mindre i solen om gangen nå enn jeg var før, for jeg føler ikke at jeg trenger å sole meg like lenge for å oppnå ønsket brunfarge.

– Jeg merker at huden min tåler solen bedre etter at jeg begynte med betakaroten, og at det skal mer til før jeg blir solbrent eller får soleksem, legger hun til.

Betakaroten er en kraftig antioksidant, som omdannes til A-vitamin i huden. Vitamin A er et viktig vitamin for kroppen, da det hjelper til med å opprettholde normalt syn og normal hud.

CTA - KJØP NÅ

Blir raskt brun

Influenser og TV-profil Tonje Frigstad har det på samme måte.

– Jeg føler meg mye mer vel når jeg har litt brunfarge på kroppen.

Hun forteller at hun bruker Betakaroten Gold gjennom hele året. Hun er også flink til å smøre seg og holde huden fuktig, slik at hun bevarer brunfargen lengst mulig.

– Jeg holder meg egentlig ganske brun gjennom vinteren også, og har derfor et godt grunnlag når våren kommer. Huden min er gyllen hele året, sier hun.

Forbinder farge med sommer

Tonje tror mange her i Norge forbinder brunfarge med sommer. Derfor føler vi oss kanskje litt mer vel når huden er gyllen.

– Brunfargen vi får om sommeren gjør for mange at huden ser friskere ut. Selv føler jeg i alle fall at jeg trenger litt kortere tid når jeg skal gjøre meg klar på badet om sommeren enn jeg gjør om vinteren – Tonje Frigstad

Sluttet med solarium

Influenser Martine Lunde har for lengst sluttet å ta solarium. Nå sverger hun til Betakaroten Gold.

– For meg har det å finne frem boksen med Betakaroten Gold vært et sikkert vårtegn de siste sju årene. Jeg tar betakaroten fra våren til høsten, og synes det har god effekt på huden min. Jeg opplever at jeg får raskere farge og blir brunere enn tidligere, sier hun.

– Jeg har testet mange forskjellige betakaroten-produkter, men vender alltid tilbake til Betakaroten Gold fra Good For Me. Helt enkelt fordi jeg synes det funker best – Martine Lunde

Hjemme i Norge er det sjelden hun legger seg ned for å sole seg, men hun er ofte i Spania, og der elsker hun å ligge i solen.

– Jeg har typisk nordisk hud, og det skal ikke så mye til før jeg blir brent. De siste årene har jeg imidlertid ikke blitt så brent som tidligere.

Føler seg freshere

Hun føler seg også mer vel når huden er litt brun.

– Jeg føler meg veldig mye freshere når jeg har litt farge på kroppen. Jeg synes jeg kler det bedre enn å være blek og liker derfor å ha litt gyllen hud gjennom hele året.

Hun tror noe av grunnen til at hun og mange andre nordmenn føler det slik, er at vi ser solen såpass lite store deler av året.

– Når solstrålene først titter frem om våren og sommeren, og vi kan kle av oss igjen, er det nok derfor mange som føler seg mye finere hvis de har litt farge på armer og bein, sier hun.

Martine opplever at brunfargen varer lenger når hun bruker Betakaroten Gold.

Kjøp Norges mest solgte betakaroten og få tidenes sommertilbud her!

CTA - KJØP NÅ

Gunstig for huden

Betakaroten Gold fra Good For Me inneholder, i tillegg til vitamin A, en rekke vitaminer og mineraler som er gunstige for huden. Blant dem er vitamin C, E, biotin og kobber.

Du kan kjøpe Betakaroten Gold hos Vitusapotek, Boots Apotek og Apotek 1, samt hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet. Du kan også handle direkte fra Good For Me sin egen nettbutikk.

Dette inneholder Betakaroten Gold:

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Betakaroten
Dette er et kraftig fargestoff som lagres i fettet i underhuden. Det er også en antioksidant, som omdannes til vitamin A i kroppen.

Vitamin C
Vitaminet bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon.

Vitamin A
En fettløselig vitamin som lagres i leveren. Vitamin A hjelper til med å opprettholde normalt syn og normal hud.

Biotin
Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Dette næringsstoffet spiller også en rolle i makronæringsstoffskiftet og energiproduksjonen.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition