Betakaroten Gold

 
 
Den svenske idrettsutøveren Madeleine Nilsson

Friidrettsstjerne Madeleine Nilsson: – Jeg har brent meg mange ganger. Først nå har jeg innsett hvor farlig det er

Den svenske idrettsutøveren har oppdaget et produkt som gir huden en gyllen tone uten at hun trenger å grille seg i solen.

– Jeg skal ikke nekte for at jeg synes det er fint ut med en sunn brunfarge. I deler av året bor jeg også i Florida og elsker å være på stranden, sier Madeleine.

 Den svenske friidrettsstjernen konkurrerer i tresteg for det svenske landslaget og har SM-gull på merittlisten. Hun er også svært populær på Instagram hvor hun deler innlegg med fokus på trening og helse til sine nesten 170.000 følgere.

 På bildene ser hun alltid brun og fresh ut, og en av hemmelighetene bak gløden er kosttilskuddet Betakaroten Gold.


– Med Betakaroten Gold kan jeg få en fin farge fra innsiden i stedet – også om vinteren, sier Madeleine.
Friidrettsstjerne Madeleine Nilsson

Byttet usunn soling med glød fra innsiden

Madeleine har alltid vært en ekte soltilbeder, men i det siste har hun blitt mer bevisst på risikoen ved å sole seg mye. I stedet har hun oppdaget et produkt som tilfører glød uten at hun trenger å tilbringe så mye tid i solen.

– Da jeg var yngre tenkte jeg ikke på at solen kan være skadelig. Jeg har brent meg mange ganger og først nå har jeg innsett hvor farlig det er. Med Betakaroten Gold kan jeg i stedet få farge fra innsiden – også om vinteren.

Betakaroten Gold

Anbefales av hudpleiere

Betakaroten Gold anbefales av en rekke hudpleiere. En av dem er Hedda Nordby, kosmetisk sykepleier ved Eger Skin Clinic.

– Betakaroten tilhører familien karotenoider og ved inntak av anbefalt døgndose omdannes det til vitamin A og fargestoffet lagres i kroppen. Det vil skape en mer langvarig, gyllen brun hudtone, forteller hun.

– Som helsepersonell som jobber med huden hver dag, er jeg opptatt av at produkter jeg bruker kommer fra seriøse aktører og at det er sunt for kroppen. For eksempel er jeg glad for at Betakaroten Gold er 100 prosent vegansk, bruker kokosolje fremfor raffinert olje og at kosttilskuddet er utviklet i Norge med strengt lovverk.

Betakaroten Gold inneholder flere vitaminer som er gunstige for huden, som biotin, C- og E-vitamin og kobber.

LES OGSÅ: Hudpleierens beste råd: Gi huden ekstra næring – og få en sunn sommerglød på samme tid

Kvalitetsstempel at det selges på apotek

Som kostholdsveileder og idrettsutøver er Madeleine nøye med hva hun putter i seg og Betakaroten Gold er et produkt hun stoler på.

 – I Norge selges Betakaroten Gold på apotek, og for meg er det et kvalitetsstempel. Jeg kan med sikkerhet vite at det er naturlig og godt. I tillegg er produktet vegansk og ikke testet på dyr, noe som også er viktig for meg.

 Betakaroten Gold passer godt inn i Madeleines hudpleierutine med fokus på å pleie huden fra innsiden ved å ha et godt kosthold med mye vitaminer og få i seg nok vann. I tillegg til betakaroten inneholder kapslene også kokosolje som hjelper kroppen til å ta opp fettløselige vitaminer, samt kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Det inneholder også biotin, C-vitamin og E-vitamin.

– Jeg er fortsatt nøye med å bruke solfaktor, men Betakaroten Gold har også vitaminer som er bra for huden, sier Madeleine.

Her kan du lese mer om Betakaroten Gold! Visste du at det også finnes en sterkere variant? Les mer og bestill Betakaroten Gold Black Edition her!

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den perfekte brunfargen til sommerferien!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

SOMMERTILBUD! SISTE SJANSE!

Få den ultimate brunfargen til sommerferien med vår sterkeste betakaroten!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ Hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition