Betakaroten Gold

 
 
Dame viser effekt og resultat av Betakaroten Gold

«Bare Betakaroten Gold har gitt wow-effekt»

Marita Steinsvik (26) har tatt mye sol, men først med Betakaroten Gold fikk hun virkelig «wow-effekt» på brunfargen.

– Jeg soler meg mye, jeg liker å være brun, sier Marita.

For å sikre at brunfargen både holder lenger og kommer raskere, bruker hun Betakaroten Gold – og det har hun gjort i mange år.

– Så fort jeg hørte om betakaroten via bloggere og andre, ville jeg prøve det. Jeg har testet mange merker, men fikk egentlig ikke særlig effekt før Betakaroten Gold. Den er bare wow! Jeg bruker det hele året.

Har fått mange komplimenter

Marita jobber som frisør hos Finess Hårstudio i Åmot og holder sitt eget hår langt og blondt, som blir ekstra fint mot solbrun hud.

– Jeg føler meg absolutt finere når jeg er brun, så det er først og fremst for mitt eget velvære jeg gjør det, sier hun, selv om det blir aldri feil å høre det fra andre også.

– Det er ikke bare jeg som merker hvor effektiv Betakaroten Gold er. Etter at jeg begynte med kosttilskuddet har jeg fått masse kommentarer som «shit, så brun du er!», sier Marita.

CTA - KJØP NÅ

Bruker Betakaroten Gold hele året

Marita har nå tatt Betakaroten Gold i fire år. Hun tar tilskuddet hver dag hele året og nyter å være brun uansett årstid.

– Jeg liker at det er enkelt å ta produktet. Jeg bare kaster i meg to kapsler om morgenen, så trenger jeg ikke tenke på det mer. Det kommer automatisk i posten. Det er heller ikke noe problem dersom jeg ikke har tid til å spise, jeg kjenner ingen bivirkning.

Hun er glad hun er blitt så voksen at hun skjønner at det viktigste tross alt er å beskytte huden og holde den frisk og fin.

Trygt at det er utviklet i Norge

Marita er også kjempefornøyd med at produktet er utviklet i Norge, og inneholder kjente, trygge ingredienser som kokosolje og naturlig betakaroten fra grønnalge.

– Det er betryggende at Betakaroten Gold er laget av naturlige ingredienser, og at det er produsert av en norsk bedrift. Når du bestiller ting fra utlandet er det mer usikkert om sammensetningen er trygg og det kan være vanskelig å få svar på spørsmål, sier Marita.

Slik virker Betakaroten Gold

Betakaroten er en antioksidant som finnes i planter og alger, for eksempel er gulrøtter rike på betakaroten. I Betakaroten Gold kommer selve betakarotenet fra en av naturens kraftigste kilder: grønnalge. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og gir en gyllen farge.

Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin bidrar blant annet til normalt vedlikehold av huden og synet, slimhinner og immunforsvaret.

Betakaroten Gold er også tilsatt flere vitaminer og mineraler som er gunstig for huden:

Biotin: Hjelper med vedlikehold av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Selges hos apotek

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos Vitusapotek og Apotek 1, hos en rekke frisører og hudterapeuter over hele landet og i Good For Mes egen nettbutikk.

Bestill her

Betakaroten Gold

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

Bestill her

Betakaroten Gold Black Edition

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition