Betakaroten Gold

 
 

Angrerett og Retur

Angrerettloven gir deg 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for uåpnet produkt og returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme tilstand som du mottok den. Ved bruk av angreretten må du dekke kostnaden ved å sende varen i retur. Angrerettskjema medfølger i ordrebekreftelsen du mottok på ditt første kjøp. Avtal returen med vår kundeservice. Skjemaet finnes også som nedlastbart PDF-dokument: Angreskjema PDF.

De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identisk med den første varen. Det er dermed ikke angre- og returrett på de varer du mottar etter den første pakken.

Om du ikke ønsker flere forsendelser må du avbestille innen 14 dager før din neste levering. Dato for neste levering finner du på sendingsbekreftelsen som blir sendt per epost. Dersom frist for avbestilling er overskredet vil ikke endringen tre i kraft før ved neste forsendelse. Forsendelser som returneres til oss via postoppkrav vil ikke bli hentet.

Ved benyttet angrerett der forseglingen er brutt, opprettholdes originalkravet på betaling selv om pakken sendes i retur. Kjøper er i tillegg ansvarlig for eventuelle skader ved forsendelse.

Returadresse:
Good For Me AS
Direct House Arendal AS
Bjørumsvegen 15
4820 Froland