Betakaroten Gold

 
 
Dame med vakkert hår og dyp brunfarge i skogen om høsten

Hudpleiespesialister avslører hemmeligheten bak strålende hud uten sol

Når sommeren er over og høsten begynner, er det på tide å justere hudpleierutinen din. Mange ønsker å beholde en gyllen glød året rundt, men eksperter advarer mot for mye UV-stråling, da det kan føre til tidlig aldring og skade på huden. Heldigvis finnes det sunnere alternativer som holder huden din strålende og frisk, selv gjennom vinteren.

Få glødende hud med riktig pleie og kosthold


Chanel Merai
, en hudpleiespesialist fra Oslo, understreker hvor viktig det er å holde huden sunn og godt pleiet, uten å være avhengig av solen.

– Sunn og frisk hud er det viktigste i hudpleie, sier Merai.
Dermatolog om betakaroten gold
– Dessverre er omtrent 90 % av hudaldring forårsaket av solens stråler. Derfor er jeg så glad for å ha oppdaget Betakaroten Gold. Det lar meg oppnå en vakker og jevn hudtone uten å måtte bruke mye tid i solen.

Betakaroten Gold, et kosttilskudd fra den norske produsenten Good For Me, er populært blant hudpleieentusiaster. Det gir en naturlig, gyllen glød uten at du trenger å utsette huden for mye sol. Fullpakket med antioksidanter som betakaroten, vitamin C, vitamin E, kobber og biotin, gir det en helhetlig tilnærming til hudpleie ved å nære huden innenfra.

Viktigheten av vitamin A for hudpleie om høsten og vinteren

De norske kosmetiske sykepleierne Mariam Larsen og Sigrid S. Iversen påpeker også hvor viktig vitamin A er for å opprettholde sunn hud i de kalde månedene.

– Vitamin A er det viktigste vitaminet for huden, forklarer de.

– Det fremskynder cellefornyelsen, minimerer porer, reduserer talgproduksjonen og er fantastisk for solskadet hud.

Kosmetisch-dermatologische Krankenschwester

De anbefaler å begynne med vitamin A-produkter som serum eller dag- og nattkremer fra man er 25 år, for å forebygge aldring.

– For de som sliter med hudproblemer etter akne, kan vitamin A bidra til å redusere talgproduksjon, drepe akne-relaterte bakterier og dempe betennelse,
sier de.

Slik forbereder du huden din på den neste sesongen

Med kortere dager og mindre sol i høst- og vintermånedene er begge ekspertene enige om at dette er det perfekte tidspunktet for å tilpasse hudpleierutinen din til det kalde klimaet. Merai anbefaler å inkludere produkter rike på antioksidanter, som vitamin C, i rutinen din og bruke solkrem med høy SPF daglig, selv i de kaldere månedene.

Larsen og Iversen anbefaler også å bruke Betakaroten Gold året rundt for å få en sunn glød uten risikoen fra solarium eller overdreven soling.

– Betakaroten danner et beskyttende lag under huden og fungerer som en antioksidant. Mange av kundene våre har merket en jevnere hudtone og mindre solfølsomhet,
forteller de.

Enkle trinn for en sunn glød om høsten

  • Velg hudpleie med antioksidanter: Inkluder produkter med vitamin C og E i den daglige rutinen for å beskytte huden mot frie radikaler og miljøskader.
  • Bruk solkrem året rundt: En høy SPF er viktig, også om høsten og vinteren, for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.
  • Prøv kosttilskudd: Betakaroten Gold forsterker hudens glød og gir viktige næringsstoffer som holder den sunn fra innsiden.
  • Bruk produkter med vitamin A: Bruk et serum eller en krem med vitamin A for å fremme cellefornyelse og redusere aldringstegn og akne.
  • Hydrer og plei huden din: Drikk nok vann, spis mye frukt og grønnsaker, og sørg for å få nok søvn for å styrke huden innenfra.

Når høsten går over i vinter, kan du holde huden din glødende ved å gi den riktig pleie fra innsiden og bruke gode beskyttelsesprodukter. Med noen få justeringer kan du bevare en vakker hudtone hele året – helt uten å være avhengig av solen.

HØSTTILBUD! SISTE SJANSE!

Ta den enkleste veien til en dyp og varig brunfarge!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ For perfekt glød hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

HØSTTILBUD! SISTE SJANSE!

Skaff deg høstens dypeste brunfarge før det er for sent!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ For perfekt glød hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition