Betakaroten Gold

 
 
Detaljbilde av hud

Slik holder du på sommerfargen lenger: eksperttips for en sunn og varig glød

Sommeren er kanskje over, men du vil gjerne beholde den gylne brunfargen så lenge som mulig. Med riktige hudpleie- og kostholdsråd kan du forlenge sommergløden samtidig som du tar vare på huden din. Her er de beste tipsene fra hudpleieekspertene!

1. Skånsom eksfoliering for jevn brunfarge

En mild eksfoliering fjerner døde hudceller og hjelper brunfargen med å vare lenger og holde seg jevn. Velg en skånsom peeling som ikke tørker ut huden, så beholder du den gylne gløden lengst mulig.

 

2. Intens fuktighet

Etter mye soling trenger huden din dyp fuktighet for å reparere seg og beholde brunfargen. Bruk fuktighetskremer med ingredienser som aloe vera eller hyaluronsyre, som trekker dypt inn i huden og holder den myk og smidig.

 

3. Kosthold og kosttilskudd for strålende hud

Et balansert kosthold rikt på antioksidanter støtter hudhelsen og forlenger brunfargen. Betakaroten er spesielt kjent for å gi en varig glød. Med kosttilskudd som Betakaroten Gold kan du opprettholde en gyllen tone hele året.

Kvinne med ansiktspeeling

4. Lunkent vann for skånsom pleie

Varmt vann kan tørke ut huden og gjøre at brunfargen forsvinner raskere. Dusj med lunkent vann og bruk en fuktighetsgivende kroppsvask for å holde huden hydrert og brunfargen intakt lenger.

5. Bruk aftersun-produkter

Aftersun-lotioner eller geler kjøler ned huden og tilfører essensielle næringsstoffer. Disse produktene hjelper ikke bare med å forlenge brunfargen, men også med å forebygge tørrhet.

Behold sommergløden lenger

Betakaroten Gold, et kosttilskudd fra det norske merket Good For Me, er en favoritt blant hudpleieentusiaster. Det gir en naturlig, gyllen glød uten behov for mye soleksponering. Rikt på antioksidanter som betakaroten, vitamin C, vitamin E, kobber og biotin, gir det huden din næring fra innsiden og sørger for en sunn og langvarig glød.

Bestill en prøvepakke nå!

 

Hudpleieeksperter stoler på og anbefaler Betakaroten Gold

Hudpleier anbefaler Betakaroten Gold

Chanel Merai, hudpleiespesialist fra Oslo, understreker viktigheten av å ta vare på huden uten å være avhengig av solen alene.

– Sunn og frisk hud er det viktigste i hudpleie, sier Merai. – Spesielt i de månedene med mindre sol, når huden ofte ser blek og tørr ut, hjelper Betakaroten Gold med å holde huden frisk og glødende. Huden holder seg godt hydrert og får en naturlig glød som varer året rundt.

– På klinikken vår legger vi stor vekt på kvaliteten på produktene vi bruker, og Betakaroten Gold oppfyller alle våre krav. Det er et fantastisk produkt som passer til alle hudtyper, og det er også vegansk og cruelty-free.

Fornøyde kunder deler sine erfaringer

Tonje Worren: – Med Betakaroten Gold blir jeg brunere raskere og får en dypere hudtone. Brunfargen min varer lenger, selv etter at sommeren er over.

Sigrid Tranaas: – Med Betakaroten Gold trenger jeg ikke å tilbringe hele sommeren i solen for å bli brun. Selv nå, etter ferien, ser jeg fortsatt brun ut.

Monica: – Jeg har brukt dette produktet i ett år og er veldig fornøyd. Jeg jobber utendørs året rundt, så det er fint å kunne beholde en gyllen hudtone gjennom vinteren. Jeg anbefaler det også til venner, spesielt datteren min, som ofte sliter med soleksem om sommeren. Dette produktet hjelper med å forebygge det.

Tor-Erik Ølmheim: – Betakaroten Gold holdt huden min fint brun hele vinteren.

 

Forleng brunfargen enkelt

Bli med tusenvis av nordmenn som forlenger sommerfargen på en sunn og enkel måte med Betakaroten Gold. Gi næring til huden fra innsiden og nyt en strålende glød som varer hele året!

HØSTTILBUD! SISTE SJANSE!

Ta den enkleste veien til en dyp og varig brunfarge!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ For perfekt glød hele året

Nå kun 179,90 *

Veil. pris 299,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (299,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Betakaroten Gold

HØSTTILBUD! SISTE SJANSE!

Skaff deg høstens dypeste brunfarge før det er for sent!

✓ Helt uten sol
✓ Helt uten skiller
✓ For perfekt glød hele året

Nå kun 239,90 *

Veil. pris 399,90

Start med ditt telefonnr.:

*Pris gjelder første pakke, så abonnement uten binding, med levering hver tredje måned (399,90/mnd). Pluss frakt på 49,50.

  • Sendes med Posten Norge
  • Faktura 14 dager. Ingen binding.
Betakaroten Gold Black Edition Betakaroten Gold Black Edition