Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Klargjør huden din for sommer og sol!

Er huden din klar for sol, varme og sommer? Her får du rådene til en vakker hud og en dyp brunfarge. Slik blir du klar for sommeren!

Dropp sminken for mer farge

Det er deilig å kunne bruke mindre sminke på sommeren. Derfor er det fint å allerede starte med å redusere bruken av dette. Solen du får nå legger et fint grunnlag for fargen i ansiktet, og ved bruk av mindre sminke vil solstrålene lettere komme gjennom. Dette vil gi deg en fin glød til sommeren, og kan i tillegg bidra til en finere hud.

Slik får du pen hud til sommeren

Er huden din klar for å kunne gå ute uten sminke? For mange kan det å være sminkefri føles ukomfortabelt om man har uren hud. Huden er ofte et resultatet av hvordan man behandler den. Her er noen punkter du bør følge for å unngå urenheter:

    • Rens huden din morgen og kveld
    • Bruk gode produkter tilpasset din hudtype
    • Bruk alltid produkter som inneholder SPF

Det siste punktet er viktigere enn mange tror. En sunn livsstil med gode vitaminer og næringsstoffer vil kunne resultere i vakrere hud. Kosttilskudd kan være en fin måte å få dekket behovet for vitaminer og næringsstoffer, som huden trenger. Visste du at et slikt kosttilskudd ikke trengte å være kjedelig? Beauty Bombz er vitaminene du ikke får nok av! Disse vitaminene er nemlig laget som deilige jordbærgummies, og er spesielt tilpasset deg som ønsker en penere hud.

Forhåndsregler før soleksponering

Solen kan være sterk på våren, og det er dermed viktig å beskytte seg mot strålingen den medfører. UVA-stråler er stråler fra solen som ikke er synlige for oss, men som er med på å eldre huden, mens UVB-strålene gjør deg solbrent. Det er derfor nødvendig å bruke beskyttelse i form av solfaktor, enten i solkrem, dagkrem eller sminke for å begrense eventuelle solskader. Er du flink til å passe på huden din nå, vil du få igjen for det både nå og i årene fremover.

Gjør huden din ekstra klar for solen med Betakaroten Gold! Betakaroten Gold er med på å gi deg en fin glød og en ekstra fordel når du eksponeres for sol i sommer. Du er dermed bedre rustet til å få en nydelig brunfarge som både sitter dypt og er langvarig. Tenk så deilig å holde seg brun utover høsten! Starter du nå med Betakaroten Gold, vil du ha en stor fordel i sommer.

Pen hud og dyp brunfarge i ett produkt

Betakaroten Gold bidrar ikke bare til en fin brunfarge, det kan også bidra positivt til huden din. Betakaroten er et fargestoff som omdannes til vitamin A i kroppen, noe også huden har nytte av. Flere hudpleiere sverger til bruk av vitamin A i hudpleieprodukter. Les hvorfor hudpleierne elsker det her!

 

 

    VELG DIN FAVORITT