Utviklet av GOOD FOR ME
Utviklet av GOOD FOR ME

Derfor elsker jeg Gold

Jeg har faktisk brukt Betakaroten Gold helt siden våren 2014, og det finnes ingen som er i nærheten av denne på verken effekt eller kvalitet.

Heii fra en brun og glad frøken! I dag vil jeg komme med en kjærlighetserklæring til Good For Me, som har gitt meg to av tre ting jeg har god selvfølelse på om dagen. Håret mitt (hvor langt skal det bli?!) og brunfargen min. Som alle vet er bestevenninna mi Hilde alt jeg vil være, og når jeg så henne brun som ei nøtt her for noen uker siden klikket det selvfølgelig i hodet mitt. Så brun ville jeg å bli. Midt i februar. Men alt er mulig.

Så jeg bestilte hjem Betakaroten Gold, som jeg egentlig ikke starter på før i april med mindre jeg skal på feire – men nå ble jeg bare så forbanna lei av å være bleik. Bleik og glad, ja. Men jeg vil jo heller være brun og glad.

B E T A K A R O T E N  G O L D

For det som er så genialt med Betakaroten Gold er at du ikke trenger å steke deg ihjel av sola for å bli brun. Jeg har fått farge av å være ute, i tillegg til at jeg tok 20 minutter sol to ganger på to uker. Mer trenger jeg ikke, for fargen kommer som dynamitt med to kapsler av disse til dagene. Jeg eeelsker de! Og ta det fra en blogger som har kjempet seg gjennom det meste som finnes av betakaroten på markedet – ingen slår denne. Jeg har faktisk brukt Betakaroten Gold helt siden våren 2014, og det finnes ingen som er i nærheten av denne på verken effekt eller kvalitet. Sånn med hånden på hjertet, vil man vil brun, ta vare på huden og motvirke soleksem er det denne man bør bruke.

D ET  B E S T E  M E D  G O L D

.. Du får raskt en fin brunfarge som setter seg dypt i huden.
.. Du trenger ikke grille deg i sola for å oppnå glød.
.. Den er utviklet med kokosolje (<3) for enda bedre opptak.
.. Kapslene er bittesmå, superenkle å svelge.
.. Har funket gull på meg når det kommer til motvirkning av soleksem.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

VELG DIN FAVORITT